Kanie Mansion
2 posters
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar până la urmă ce e planeta asta? O planetă doar a vampirilor sau? şi mănâncă şi ea, în timp ce Lenalee ba mânca, ba se juca cu mâncarea.
Dede- Admin
E planeta vampirilor. E ca pământul daaar trece timpul altfel. Ragnar e gardian ca Lucifer iar eu trebuie sa elimin pericolele din spațiu, ca Damian. De-aia suntem și gemeni. Caftim fraieri din amuzament. și chicoteste.Vishuu e cu ochii pe noi să nu o luam randeaua totuși. Ca mai ne apuca.
Se strâmbă puţin când aude de Vishnu, dar în rest e ok şi nu comentează. Înţeleg. Iar că tot veni vorba de ea, pentru că Jimin are acum grijă de familia aia, se întoarce mai devreme acasă. Avea o veste pentru Kaneki, şi anume că Raven rămăsese însărcinată de vreo două luni deja, doar că abia acum a aflat că nu a avut simptome.
Dede- Admin
Și cum totul este ok in planeta vampirilor, Kaneki era liniștit acasă după o zi lunga in iad. Îl cam oftica puțin treaba asta de zeu, dar nu prea are ce sa facă.
Vishnu o lasă iar pe Raven în corp şi ajunge acasă, cam obosită, dar totuşi emoţionată pentru veste. Hello ~ spune mai tare când intră pe uşă. În momentul de faţă, Lyo cu Sara aveau aproape 2 ani jumate (de asemenea cei mai mari din generaţie), deci puteau vorbi simplu şi merge pe picioare. Kasen avea un an jumate, încă avea nevoie de ajutor. Totuşi, cei trei o aud pe mama lor şi se uită spre uşă, iar clonele lui Raven dispar şi îi vin amintirile în cap.
Dede- Admin
Mamaaaa. striga Lyo, care avea energia și temperamentul lui Damian. Fugea spre ea. Bine ai revenit , Draga mea. zise și brunetul mergând spre ea.
Alături de Lyo aleargă şi Sara, ca o soră geamănă care a moştenit şi ea din pozitivitatea şi energia lui Damian. Movalia se apleacă şi îi ia pe amândoi în braţe şi îi învârte de două ori, apoi îi pupă pe obraji. Dragii lui mama. spune şi ea drăgăstos şi îi storcoşeşte în braţe. Apoi se uită la Kaneki, şi îl sărută şi pe el pe buze. Vreau să fac şi eu cu Lyo ce face mama cu papa ~ spune Sara şi chicoteşte şi se bucură. Raven le explicase cum stă treaba cu Damian, dar îl vedeau zilnic pe Kaneki şi erau prea micuţi să înţeleagă că ''am un tată, dar nu e ăsta'', aşa că deocamdată îi spune aşa.
Dede- Admin
Lyo nici nu zice ceva ca o pupa pe gura pe Sara. Fix ca Damian de ii dai liber. Kaneki rade E fix el. și ii mângâie pe cap. Ii erau dragi.
Hei! sare totuşi Raven. Îi lasă pe amândoi din braţe şi se apleacă la ei: Copiii se pupă pe obraz, nu pe buze. Pe buze când mai creşteţi. le spune pe un ton de mamă fermă. Sara nu ştie cum să reacţioneze totuşi, dar îl ia pe fratele ei de mână. Dar îmi iubesc fratele.
Dede- Admin
Și eu îmi iubesc surioara! zise ferm și cu tupeu, ca ta-su. Pentru Kaneki e o pură comedie. Sunt micuți. O să înțeleagă mai târziu.
Page 20 of 100 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 60 ... 100