Kanie Mansion
2 posters
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bun. Vă pupaţi pe obraz şi atât. Vedeţi că văd tot. le spune şi ea hotărât, că doar nu o să se lase mai prejos lui Damian sau copiilor lui. Apoi îi mângâie pe amândoi pe cap şi le dă câte o palmă uşoară la funduleţ. Hai, plecaţi la joacă. Că dacă se mai lungea, nu ajungea să se înţeleagă cu ei şi oricum avea vestea aceea de dat.
Dede- Admin
Lyo o ia de mânuță pe Sara și pleacă la joacă cu ea. Kaneki in schimb zice Hai in bucătărie să fumăm.
Şi uite că a prins-o prost. Merge cu el în bucătărie, fără să îi răspundă, dar îi pune mâna pe pachet înainte să îşi scoată el ţigară. Um..Eu nu mai pot fuma sau bea. Şi ar fi bine să nici nu mai inhalez fum. şi da, se emoţionează puţin înainte să-i zică.
Dede- Admin
Brunetul nu se prinde. Ai pățit ceva? Mergem la doctor atunci. zise ferm. Dar din respect pentru ea nu fumează.
Ea îi zâmbeşte şi se apropie de el, îi ia mâna şi o pune pe burta ei. Am aflat că sunt însărcinată de două luni, Kaneki. spune încet. Iar înainte să întrebi, e 100% al tău. apoi râde puţin.
Dede- Admin
Știu că e. Am tras cu ochiul. și chicoteste. El cu Ragnar nu pot vedea tot ca zeii spațiului din simplul motiv că nu e nevoie, ei păzesc o dimensiune. Daaar au alte metode de spionaj. M-ai făcut cel mai bucuros om din lume să știi. și o săruta pe buze drăgăstos.
Raven se bucură şi ea şi îi răspunde la sărut şi îl ia în braţe. Ai fost aşa de bun cu copiii mei. Abia aştept să îţi dăruiesc un copil al tău.
Dede- Admin
O să se înțeleagă de minune toți patru. și chicoteste , după o mângâie pe burtica. Ii era tare drag de ea in momentul asta.
Văzând cum reacţionează el, se simte şi ea mult mai bine. Da, abia aştept. şi chiar apreciază. Aşa se mai concretizează încă o etapă în viaţa acestui cuplu. Totul e bine deocamdată. Toată drama, tot plânsul, inima mea frântă, manipularea, prietenii pierdute... Toate au dus în sfârşit într-un viitor cum trebuie. spune pentru ea. Vishnu o aude şi zâmbeşte şi ea. Ce drăguţ. Mă bucur pentru ea, dar dacă îl aveam şi eu pe Shiva, mă bucuram şi mai mult. spune, fără să fie auzită de Raven totuşi.
Dede- Admin
Vishuu. Nu îl mai corecta pe asta. Voia in pula mea sa se omoare cu puterea mea pentru soția lui. Mai bine rămânea curvar: zise zeul din capul lui Damian care doarme
Page 21 of 100 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 60 ... 100