Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 22 of 100 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 22 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Dec 04, 2022 11:30 pm

Rade si ea cand aude, dar nu se lasa. Daca rămânea curvar, nu ne mai trezeau pe noi, zeii, asa ca tot e mai bine asa. Eu cu Jimin eram pregatiti sa il salvam de la sinucidere. Intre timp, cum facem sa ne revedem ca a trecut un an dejaaa. Innebunesc. Si in acest timp, Raven decide sa dea vestea si copiilor. 
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 1:00 am

Știi foarte bine că ăsta e sinucigaș când vine vorba de femei. De ce crezi că i-am șters memoria lui legat de fata aia? Avem nevoie de mintea lui. și oftează lung.Ăsta e in stare să ne ucidă inclusiv pe noi și un univers întreg pentru iubire. Nu are un pic de morală sau părere de rău. E mai egoist ca mine și știi asta.
De eram in situația lui, aș face la fel pentru Serena. Așa că stai potolit. că da, Jimin ii aude. Ia nu vă mai băgați. Are un destin nașpa. Și o să mai aibă greutăți care îl vor macină. zise și Nitel. Daaar se trezește conștiința lui Damian De vreți să mai îmi fac treaba nu mai comentați nici unul. Voi aveți nevoie de mine, nu eu de voi. Așa că nu vă mai băgați in treburile mele. zise autoritar. Aoleo ce faci așa. Treci la somn acum. E un fucking ordin. Am nevoie de o minte liniștita. Să nu vă prind că vă amestecați in viața lui Raven. O iubesc prea mult și merită o viață liniștită. Nu îmi pasă de iubirea voastră dacă ea e fericită, ok? Dar Damian…. Fericirea ei e mai importantă pentru mine decât voi. Dar sunt un băiat drăguț și știi asta. Mai întâi să îmi salvez in pula mea căsnicia și după voi putea să vă ajut și pe voi. Dar vă rog, nu vă băgați dacă nu trebuie.și cum Shiva e la mâna lui Damian, nu prea are ce să facă.
Lyo era foarte bucuros de veste. Că vor fii patru deci mai mulți prieteni ce se joacă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 9:58 am

Ce mă bucur că trebuie să stăm la mâna unor muritori care fără noi nu erau nimic. comentează şi ea şi iese din conversaţie. Trebuiau să aibă şi zeii nişte dezavantaje, totuşi. Sara e surprinsă de veste şi merge repede să îmbrăţişeze burtica mamei ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:02 am

Damian ii forțează pe Shiva și Vishuu să nu se bage peste viața lor privată , in rest sunt lăsați in pace. Pe cat de manipulator e Damian, rău nu e. Lyo cu Sara sunt cu Raven. Iar Damian mai că se trezește din somnul lui lung.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:05 am

Între timp se întâlnise şi Hope cu Estelle. Hope încă nu o plăcea pe Estelle pentru că e un înger decăzut. Acum că s-au schimbat regulile, e bine că vrei să devii un înger adevărat. spune politicos mai mult din obligaţie, dar asta e o ocazie bună şi să se împrietenească. Sora mea i-a omorât părinţii. Nu pot fi în totalitate rea cu ea, că duce o viaţă naşpa. spune pentru ea şi cele două dau mâna.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:11 am

Apare și Ragnar. Fa-o pentru Damian. Va avea nevoie de un inger pur. Știi situația lui. ii zice lui Hope. De e nevoie de ceva, vă ajut și eu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 10:21 am

Ştiu. Tocmai de aia am acceptat. îi răspunde şi ea calm. Estelle îi zâmbeşte. Mersi. O să îmi dau silinţa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 10:28 am

Bun. E nevoie de un spațiu liniștitor pentru treaba asta. Așa că toți trei mergem in grădina din spate și vedeți voi ce și cum. Cu ocazia asta e și Hope sensei. și chicoteste și ia pasul.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Mon Dec 05, 2022 9:07 pm

Astfel ajung toţi trei în grădină şi Hope începe să explice: Primul şi cel mai important pas, pe care trebuie să-l controleze orice înger este autocontrolul. Noi avem abilitatea de a lua gândurile rele din capul cuiva şi de a-l alina, dar nu o poţi face complet dacă tu însuţi nu eşti stăpân pe tine şi calm. Aşa că pentru început o să medităm, iar mai apoi o să te supun la diferite probe. îi explică serios şi începe să plutească şi se pune în poziţia lotus. Estelle o urmează şi se pune în aceeaşi poziţie ca ea. Închid amândouă ochiii, iar Hope o duce pe Estelle cu gândul într-un alt loc.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Mon Dec 05, 2022 9:25 pm

Damian când era in tub, a fost acoperit de bandaje când nu mai sângera. A fost mutat într-un pat. Era foarte slăbit. Se ridicase in fund cu o privire destul de neutră. In vis a trăit o viața in care ia salvat viața lui Cecilia și s-a oprit când era pe cale sa o sărute. Ragnar in schimb sta pe un scaun și bea un ceai.
Mă întreb câteodată de ce nu am ales viețile alea. Ea pare o fată super ok in relații. Și nici drama de aici nu am.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 22 of 100 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 61 ... 100  Next

Back to top