Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vishnu leagă caii şi coboară cu Shiva din căruţă. Păi e portocalie. Ar trebui să o vedem uşor. începe să zică. Ne plimbăm şi ne uităm peste tot, prin găuri şi ce mai găsim pe drum. Furăm şi nişte mâncare de pisici ca, dacă o găsim, să o ademenim. şi cam ăsta era singurul ei plan.
Dede- Admin
Păi tu ești ca o felina, așa ca mă iau după tine. zise scurt. Dar ca sa fie sigur, ia doua cuțite. Unul ii da ei. In caz de mai pățești ceva, cu asta poți sa străpungi inima cuiva. Ca măsură de pauză.
Mersi. îi spune şi ia cuţitul. După ce luăm recompensa aia, putem sta liniştiţi câteva luni întregi. O să învăţ şi eu să mă apăr în timpul ăla. Şi aşa se plimbă ei prin partea lor de oraş, uitându-se după fiecare pisică şi după fiecare casă. Ba chiar întrebau oamenii ocazional dacă au văzut o pisică portocalie cu dungi albe. Dar Serena nu era de găsit. Dormea într-un grajd, pe nişte fân.
Dede- Admin
Destinul face ca Jimin, cât și alți vânători de recompense, sa fie in nord. Ahm. Poate e într-un depozit , grajd sau ceva. Zise gânditor , își bate și el capul cu chestii mărunte. Doar ca Shiva observa ceva Nu doar noi suntem după pisica aia…
Vishnu se uită şi ea împrejur, apoi îl trage pe Shiva între două grajduri, ca să nu îi vadă ceilalţi. Ok, atunci hai să începem să căutăm prin toate grajdurile şi depozitele pe care le putem deschide. îi spune în şoaptă.
Dede- Admin
Astfel cei doi se despart. Fiecare caută in grajd. Shiva parca vede ceva, ia pisica forțat din somnul ei.Aoleo Serena , potolește-te. Te duc acasă și îmi iau banii.
Last edited by Danu on Thu Dec 08, 2022 11:49 am; edited 2 times in total
Pisica automat se sperie şi începe să miaune foarte tare. Îşi scoate ghearele şi chiar îl zgârie pe Shiva cât o ţine el de picior. Vishnu aude şi merge repede la el. Face prea multă gălăgie! Fă-o să tacă! îi spune repede.
Dede- Admin
Apă-i de ești pretențioasa te forțez eu. și o tine strâns in brațe și cu mâna la botul ei ca să tacă. Fiind foarte autoritar aici.
Pisica se zbate câteva momente acolo, dar cum nu are puterea necesară să se elibereze, se calmează. Totuşi, aruncă o privire foarte urâtă lui Shiva. Vishnu răsuflă uşurată. Bag-o sub pelerină. Trebuie să ajungem la trăsură fără să ne observe cineva.
Dede- Admin
Shiva face asta și pleacă împreună cu Vishuu. Jimin cum nu a găsit nimic e in trăsura lor și ii aștepta. Shiva tot e autoritar cu Serena in timpul ăla, daaar e mai mult pentru binele ei.
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100