Kanie Mansion
2 posters
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ajunşi la trăsură, Vishnu se mai calmează. Ia pisica şi o ţine de ceafă ca să nu o poată ataca. Asta e. Se potriveşte perfect cu descrierea. Nu e aşa că eşti tu, Serena? şi o întreabă drăguţ, dar pisica nu apreciază deloc şi se uită urât şi la ea. Oh. Are o personalitate puternică.
Dede- Admin
Sunteți două brute. și oftează lung. Jimin o ia in brațe și o mângâie. E o vietate și ea. Trebuie tratată cu blândețe de nu face rău. că da, el e fratele bun. Nu am lovit-o chiar de ma zgâriat. Eu zic ca am fost blând. și se strâmba la pisica.
În sfârşit se simte şi ea puţin apreciată şi stă mai liniştită la Jimin. Oricum o dăm pe recompensă, deci nu mă ajută cu nimic să mă împrietenesc cu ea. zice neutru şi ridică din umeri. Dacă ar fi ştiut că peste mii şi mii de ani chiar o să îi placă pisicile... Dar când Serena aude de recompensă, se bagă sub tricoul lui Jimin.
Dede- Admin
Hehehe. Vrei la caldura tu. Cât timp ești cu noi, te țin eu departe de brutele astea. și o tine blând ca să se liniștească. Bă știu că îți plac pisicile , dar calm. și după se uita împrejur. S-ar putea să ne batem.
Înseamnă că ne-a auzit cineva că o avem. şi se pune la cai. Să fugim? Serena ridică capul din tricou, la pieptul lui Jimin. Se gândea deja că ar putea scăpa cât se bat ei toţi.
Dede- Admin
Well. Plecam să o dăm înapoi. De e ceva, tu ții pisica și noi ne batem. zise scurt. Astfel toți sunt înăuntru și pot pleca.
Iar cum altă variantă nu avea, că erau 3 vs 1, Serena sare de la pieptul lui Jimin şi se bagă sub o pătură. Hei! Să nu scape! spune Vishnu repede, doar că pătura începe să se lumineze şi de sub ea apare....o fată! Era goală-puşcă, dar se acoperise cu pătura. Vă rog! Nu vreau să mă întorc acasă! spune pe o voce subţire, ca să-i atingă la corason.
- Spoiler:
Dede- Admin
Shiva zâmbește siret. Cum Jimin îl ajuta cu Vishuu, el acum îl ajuta cu blonda. Ufff. Nu știu ce ești tu, dar îți trebuie niște haine mai întâi. și își da jos tricoul lui larg și îl arunca blondei. Hehehe, smecheras. Ok fata-pisica. Zi toată povestea
Vishnu observă imediat expresiile faciale ale băieţilor, unul interesat de blondă, celălalt cu un zâmbet şiret care sigur plănuia ceva. Mai că-i vine să râdă, dar e şi ea curioasă de fata-pisică. Blonda se îmbracă cu grijă cu tricoul, ca să nu scape pătura şi să fie descoperită. Tricoul lui Jimin îi acoperea inclusiv fundul, ceea ce e perfect. Păi.. Sunt fiica unui om foarte bogat. Tata a aranjat o căsătorie cu un băiat cu familia mai bogată decât a noastră, doar că mie nu îmi place deloc de el, că e pămpălău, aşa că am fugit de acasă. Puterea asta de a mă transforma total sau parţial în pisică o am din naştere. Nunta e deja plănuită şi se va întâmpla în 7 zile. De aia e recompensa aşa mare, ca să mă găsească cât mai repede. le povesteşte uşor timid. Încă ţinea pătura peste picioarele ei. Iar tot timpul ăsta, Vishnu condusese căruţa cât mai departe de sat ca să nu fie prinşi pe nepregătite.
Dede- Admin
Și Shiva cum ii întoarce gestul lui frasu, ii lasă singuri. De e rost de bătaie, s-ar eu. Îl las pe Jimin să fie terapeut pentru fata-pisica. și da, e lângă Vishuu. Yep, și primul job de terapie tot aici e, cu Serena. Și ai de gând să trăiești pe străzi din cauza cu nu îți place un baiat? ca da, pe cât de frumoasa e Serena pt el, e matur cât sa știe ce e mai bine pt ea.
Page 39 of 100 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 69 ... 100