Kanie Mansion
2 posters
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100
Re: Kanie Mansion
Fata se lasă cu capul pe pieptul lui şi se uită în gol. Şi eu încep să simt la fel. Sper că nu te vei juca cu sentimentele mele.. îi răspunde încet. Adevărul e că şi-a dat seama din sex că nu a fost doar ''futut'', dar cum ea a fost mereu singură, abia acum începe să aibă încredere şi sentimente pentru alt om.
Dede- Admin
O să stai cu mine cât timp dorești. Aș prefera să stăm mult timp totuși. și chicotește. O strânge în brațe cu drag.
Sună bine. îi spune mult mai liniştită. Mai stau aşa vreo 10 minute, apoi pe Vishnu o ia frigul, că încă erau dezbrăcaţi. Hai să dormim şi noi. şi se ridică de pe el.
Dede- Admin
Astfel ia repede hainele și pleacă cu Vishuu înapoi. Ii vede pe blonzi unul peste altul. Apa-i de e asa, hai si noi. și o ia pe Vishuu cu el în pat.
Oare au făcut-o? întreabă în şoaptă, pentru că Serena era goală. Totuşi, Vishnu se îmbracă în hainele ei şi după se ghemuieşte pe Shiva.
Dede- Admin
Și Shiva e în pijamale. Vishuu e lângă el și își pune o plapumă. Un adevărat sentimental. Nu cred. S-ar fii auzit. Suntem gemeni și la partea asta. zice în șoaptă și chicotește.
Fata se prinde la ce se referă şi începe să râdă, dar îşi pune o mână la gură ca să nu îi trezească pe blonzi. Mâine ne ocupăm şi de ei. apoi închide ochiii, să apuce şi ei să doarmă.
Dede- Admin
Astfel toți patru sunt fericiți. În timpul nopții nu au fost atacați de nimeni și au dormit și ei relaxați după multă vreme. Atât Jimin cât și Shiva nu aveau chef să se trezească prea curând. Helău, fiecare avea o fată frumoasă cu sânii mari. Normal că nu au chef de acțiune.
Dar dimineaţa se trezeşte Vishnu prima. Se ridică cu grijă de pe Shiva şi iese afară, la aer. Se aşează pe băncuţa de la cârma cailor şi se uită la copacul de aseară. Aghh.. Ce am făcut aseară. Ce bine a fost.
Dede- Admin
Următorul ce se trezește e Jimin, dar cum e Serena goală peste el nu înțelege ce s-a întâmplat. Că a fost băut. După se trezește Shiva. Il vede pe frasu confuz. Ii zâmbește scurt și se duce după Vishuu. Avea un plan. Ii zice la ureche. De întreabă ăștia ce au făcut aseară, sa le zicem că au făcut sex amândoi beti. Jimin s-a trezit si e confuz tare.
Page 49 of 100 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50 ... 74 ... 100