Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 26 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 10:40 am

Ah, ce îmi place povestea aia ~ spune Serena şi îşi împreunează mâinile de fericire. Astfel Damian e băgat într-o transă şi adus într-un univers acum miliarde de ani în urmă, pe când zeii actuali nici nu erau zei. Vishnu era o fată fără familie, fără bani, fără casă, care cutreiera lumea şi trăia de pe o zi pe alta furând din târguri sau câştigând bani când îşi vindea corpul boierilor. Măcar asta îi asigura nişte beneficii cum ar fi un acoperiş deasupra capului din când în când, mâncare şi haine curate. În momentul actual era într-un sat destul de popular, la o tavernă, în braţele unuia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 10:52 am

Shiva cu Jimin erau doi bandiți. Nici zei nu erau. Dar ei făceau echipă bună. Doar ce au caftit niște oameni ca să le ia banii. Doar ce venise la taverna unde e Vishuu. Lucifer cu Nitel în schimb erau din familii bune și învățau despre lumile în care o să fie ei gardieni mai târziu, în palatele lor.
Hai că am avut pradă bună tura asta, Shiva. și comandă o halbă de bere. Hehehe. Știi că am nasul bun când vine vorba de bani. și își comandă și el o halbă de bere.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 11:02 am

Ăia-s ţărani. îi ocheşte ea imediat după haine şi după cât de tare vorbeau. Dar ce mai ocheşte este punguţa lor cu bani atârnată la cureaua lui Shiva. O să fie prea uşor. şi înainte să se ridice din braţele boierului ăla, îi fură nişte bani din buzunarul pantalonilor, chiar unde stătea ea cu funduleţul, apoi se ridică calm şi pleacă la bar. Ia halbele de bere care trebuiau să ajungă la Jimin şi Shiva şi îi spune ospătăriţei: Îi servesc eu. Oricum ţi-ai luat banii pe berile lor. şi zâmbeşte, apoi se duce la ei. Uitaţi berile, băieţi. Aţi avut o zi bună? şi le pune pe masă în faţa lor.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 11:07 am

A fost una productivă. zise blondul politicos. Ce frumoasă esti. Te iau de nevastă. zise așa, ca reacție la cum o vedea el pe Vishuu. Dragoste la prima vedere.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 11:15 am

Vishnu e surprinsă puţin, dar nu lasă să se vadă pe faţă. Da? Vezi că sunt a dracu. Nu pot fi o soţie liniştită cum vor bărbaţii de obicei. răspunde şi ea şi uite că după ce le dă halbele, îşi trage un scaun chiar lângă Shiva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 11:17 am

N-am o viață liniștită. Te iau de nevastă și caftim fraieri pentru bani. zise și el al dracu. Că doar e geamanul rău. Blondul în schimb ii lasă în pace
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 11:21 am

Ah, deci eşti sărac lipit. şi chicoteşte. Fac mai mulţi bani pe cont propriu. zice şi aruncă un ochii şi la blond. Dar între timp boierul ăla vede că nu mai are banii şi se ridică furios de la masă: Curva aia mi-a luat banii! Prindeţi-o! şi uite cum doi tipi o văd şi fug către ea. Fuck. Poate ne vedem în altă viaţă, frumoşilor. le spune amândurora, apoi se ridică de la masă şi sare pe geamul tavernei ca să scape. Nici nu am apucat să mă apropii de punga aia cu bani, of. şi se ascunde după un grajd.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 11:23 am

Nu te lua de dragostea mea! strigă Shiva cu tupeu ce aruncă masa peste ăia. Vă bat pe fiecare. și începe iadul. Jimin își dă un facepalm. Al meu s-a îndrăgostit.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 07, 2022 11:26 am

Well, cum vede că nu iese nimeni din tavernă după ea, se uită iar în direcţia aia şi începe să audă strigăte, ţipete, apoi oameni care fug speriaţi. Ce naiba? şi se apropie şi ea iar de tavernă. Cei doi tipi îşi iau o bătaie gravă, iar boierul se sperie şi se pune în genunchi cu capul aplecat. Nu! Te rog, iartă-mă! Jur că nu mă mai ating de ea niciodată! Vishnu aude asta şi se duce la uşă şi vede toată scena, total surprinsă.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 07, 2022 11:29 am

Dă-mi toti banii tăi că altfel o mierlești, mielușel. strigă cu tupeu. Jimin în schimb a ciordit toate pungile cu bani a oamenilor de pe jos. Helau, doar sunt bandiți.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 26 of 100 Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics