Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 5 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 6:37 pm

Hă? Păi am auzit-o pe Vishnu că a zis ceva despre a alege el calea dreaptă. spune Serena simplu. Estelle îl aude pe Damian şi o ia pe fetiţă în braţe şi deschide uşa de la baie. Nu ştiam că era nevoie să pleci seara asta. Ne-am trezit brusc fără tine. îl ia direct, că doar nu a devenit 100% submisivă. Încă mai are din tupeul din trecut.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 6:41 pm

Mda. Nu il mai vedem o vreme. și oftează Ti-am promis ca voi fii sincer si diferit cu tine. și oftează lung, nu vrea sa o minta E prima oara cand recunosc asta in viața mea. Dar trebuie sa iti zic adevărul. Te-am inselat. și nu mai zice nimic. O lasă pe ea acuma.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:00 pm

Deşi nu pare genul, lui Estelle parcă i s-a năruit tot viitorul pe care şi-l imagina. Cu cine? întreabă simplu, fără să se mişte. Copila nu ştia ce se întâmplă şi se juca cu părul mamei ei.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:09 pm

Cu Jimin, zeița Vishuu, Serena și.....cu Raven. și oftează lung. Se aștepta că cel mai rău.
Cu Raven am simtit o mulțime de sentimente și senzatii. După sex ma luat o nebunie de nedescris. Cu blonzii i-am calarit pe fiecare după am făcut toti trei. Trebuia să le dau plăcerea asta. Iar cu zeita Vishu, a fost cea mai tare noapte din viata mea. Mi-am făcut treaba bine, a gemut zeița numele meu. Karma ei cred ca a fost ca mi-a fost rușine să te mai insel si sa iti spun totul. și oftează. De Shiva nu zice ca...Nu e chiar el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:11 pm

Fata simte cum inima ei parcă explodează de nervi. O teleportează pe copilă în pătuţul ei şi ea începe să se înfurie. Bineînţeles că te simţi cel mai bine cu Raven şi zeul ei. PUTEAI TU SĂ TE ABŢII DE LA RAVEN?! şi începe să ţipe şi cum vede pe chiuvetă nişte sticle de săpun, şampon, le ia şi le aruncă în el.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:14 pm

Se aștepta la asta totuși. El doar stă și o lasă să se descarce. Avand in vedere că ti-am spus, înseamnă că insemni ceva pentru mine. și oftează lung Va trebui să stau departe de ei. Prea mă tentează. Nu e corect față de tine in primul rand. In al doilea rand nu e corect pentru Lenalee. și se uită în ochii ei, sincer.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:17 pm

Lasă vrăjeala asta. Te mai crede dracu. şi îl izbeşte de perete, dar nu dă în el. Mi-ai promis o viaţă dedicată numai mie. Am făcut un copil, mi-au murit părinţii pentru asta şi am fost exilată. Ce mai vrei de la mine ca să rămâi loial?! şi îl prinde de umeri şi îl izbeşte iar. Copilul simte toată energia aia şi aude ţipetele şi începe şi el să plângă în pătuţ.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:21 pm

Estelle. N-am venit să imi cer scuze. Am venit cu solutii. și o ține de umeri.Te iau cu mine peste tot. Antrenamente, misiuni, urgente. Nu vreau să mai iti fac rău. și o privește în ochi. Faptul că iti sunt sincer si vreau să iti recastig încrederea e dovada mea că mi te dedic tie. Stii cum au fost celelalte relații ale mele. Cu tine sunt altfel. și o aproprie de el. Descarca tot. Stiu ca vrei.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Nov 30, 2022 7:27 pm

Estelle are un moment de slăbiciune acum că a auzit toate astea, plus că plânge şi Lenalee singură. Nu înţeleg de ce a trebuit să mergi la ei. Eşti exilat. apoi ia mâinile de pe el. Ai pierdut încrederea mea. Şi o să dureze până o recâştigi...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Nov 30, 2022 7:31 pm

Faptul că mă lasi să iti recastig încrederea e mai mult decât suficient. și ii zâmbește. Să înnebunesc dacă te mai insel. Sunt băiat cuminte de acum. și se duce spre Lenalee Acum hai să o calmam pe Lenalee. Că plange.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 100 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics