Kanie Mansion
2 posters
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vishnu însă, când simte că Serena e încălzită bine, îi ia mâna şi merg amândouă cu câte o mână între picioarele Serenei. Cum te simţi, Serena? o întreabă în şoaptă, la ureche, în timp ce amândouă duc mâna sub chiloţii blondei. Nu mai pot... spune excitată şi confuză în acelaşi timp. Vishnu a ştiut unde să o atingă şi cum să o ia ca să o câştige repede. Atunci cealaltă fată zâmbeşte şiret, scoate mâna din chiloţii lui Serena şi se ridică de pe ea. Mai vrei? Restul te învaţă Jimin. şi se şterge pe buze. Misiunea ei era îndeplinită. Serena se uită mască la ea. Uite şi gena de manipulare pe care o va da mai departe în familie.
Dede- Admin
Păăăăi cum Damian se ocupa de ei ca oameni, așa e Vishuu cu zeii. De-aia sunt ei colegi de muncă. Shiva când vede că fetele is fata, se oprește și el. Bun. Ti-am dat ceva tupeu pentru data viitoare cu blonda. Iti trebuia. și chicotește.
Serena aude vocea lui Shiva, dar fără să înţeleagă cuvintele, şi se trezeşte la realitate. Îşi scoate mâna din chiloţi şi se ridică repede în picioare. Băiatul ăla chiar te place. Dacă vreţi intimitate, ne anunţaţi. spune de final şi după îi pune lui Serena în braţe toate vasele, îi dă o palmă la fund şi o trimite la apă. Fata n-are decât să facă cum i s-a zis. Doamne, toţi sunt nişte nebuni. îşi spune în gând raţional, dar totuşi i-a plăcut şi mai voia. Vishnu stinge focul, liniştită, de parcă nu se întâmplase nimic.
Dede- Admin
Nu pot să zic că nu are dreptate. Că vreau să fiu puțin rău cu blonda. își zice pentru el. Shiva în schimb se duce după Vishuu. Ii trimitem pe amândoi in sat să mai ia niste chestii. o întreabă în șoaptă
Mm, sigur. şi zâmbeşte. Serena spăla vasele în apă şi încerca să îşi ia gândul de la ce se întâmplase, deşi parcă mai mult se excita când se gândea. După vreo 10 minute revine cu vasele şi merge în căruţă să le bage înapoi în cutia lor.
Dede- Admin
Serena, Jimin, mergeti voi la primărie să alegeți o recompensa. Eu cu Vishuu suntem in luna de miere. strigă tare să audă amândoi. Well. Cam are dreptate aici. își zice pentru el
Serena lasă vasele unde trebuie şi iese din căruţă. Mai pe scurt, ţi-e lene. comentează ea, deşi oricum îi convenea treaba. E aproape. Mergem pe jos? şi se uită la Jimin. Cu ocazia asta, poate îl cunoaşte mai bine.
Dede- Admin
Jimin cât și Serena fiind amândoi cautati, aduce două pelerine negre. Da, dar purtam astea. Că încă suntem căutați si noi. zise rațional. In plus e frumos afară. Mergem pe jos.
Serena îşi ia pelerina şi pleacă cu Jimin. Vishnu e mulţumită, ba chiar acum are nişte timp singură cu Shiva de care se poate bucura, aşa că îl ia în căruţă cu ea. Iar Serena merge liniştită cu Jimin şi se uită la peisaj. Îmi pare puţin rău că până acum nu am explorat atâta ca voi. E aşa frumos aici. deschide discuţia legată de viaţa ei.
Dede- Admin
Jimin fiind un înțelegător o ascultă atent Pe cat de frumos e, cam lipsește confortul. zise calm. Încă mergeau pe jos. Și ca să fiu sincer imi place compania ta. Mă faci să râd și să nu mai fiu asa tensionat. și se uită la ea acuma, zâmbind cald
Page 54 of 100 • 1 ... 28 ... 53, 54, 55 ... 77 ... 100