Kanie Mansion
2 posters
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100
Re: Kanie Mansion
Zâmbeşte şi ea în timp ce merge şi lasă privirea puţin în jos. Şi mie îmi place compania ta. Eşti amuzant, ai un spirit aventurier.. Mă faci să mă simt fără griji şi liberă. spune şi ea sincer. Ieri când dansam, de exemplu, mi-a plăcut mult. Dacă şi viitorul meu soţ era aşa, nu mai fugeam de acasă. face haz de necaz.
Dede- Admin
Eh. Poți să uiți de ăla. Sunt eu deja aici. zise cu tupeu și o ia de mână, dar nu o strânge tare sau ceva. Se vede că gemenii le au cu iubirea încă de la început.
Atunci fata întoarce capul la el şi îşi încrucişează degetele cu ale lui. Ajung la intrarea în oraş şi de acolo nu mai e mult până la primărie. Oh, sunt curioasă ce recompense mai sunt.
Dede- Admin
Nu mai vânăm pisici. zise mai in glumă, mai in serios. Cred că o să alegem ceva simplu. Că atat tu cat si Vishuu nu aveti experienta de luptă. și stă să se uite ce si cum.
Eu mă pot infiltra ca pisică dacă e nevoie. spune încet, să nu o audă cineva, şi chicoteşte. Între timp ajunseseră şi afişele cu feţe băieţilor la secţiunea de WANTED pentru omorul boierului acela. Serena le ia de pe perete şi le rupe fără ezitare. Ce ar fi să eliminăm concurenţa? şi pune degetul pe un alt afiş cu un grup de hoţi. Că dacă toată lumea fură, nu mai ai ce fura la un moment dat, hehe.
Dede- Admin
Hmm. Sună bine. chicotește cu un zâmbet malefic. Ia anunțul și se înregistrează. Pleacă cu Serena de acolo și se duc împreună afară. Cam va trebui să le zicem si lor. După să așteptăm să ii prindem pe ăia. zise scurt
Atunci hai să ne întoarcem. spune simplu. Oricum, cu cât stăteau mai puţin în sat, cu atât scădeau şansele să îi recunoască cineva. Ah, de fapt, mi-a spus Vishnu să îi fac rosc de un arc şi săgeţi. îşi aminteşte brusc. Iar că tot veni vorba de Vishnu, s-a asigurat că le mai dă nişte treabă ca să aibă mai mult timp cu Shiva hehe.
Dede- Admin
Paaai de e asa te si invat sa le folosești cum trebuie. și o ține iar de mână După poate dansăm iar undeva. Așa, ca o relaxare dupa o zi lunga. zise pașnic.
Să ne luăm banii pe recompensă şi după petrecem. şi îl ţine şi ea de mână. Tot în centru era şi clasicul târg cu tarabe cu mâncare şi jocuri. Deci mai întâi mă înveţi să trag? şi e mai veselă, că e o atmosferă frumoasă acolo.
Dede- Admin
O să incepem la targ. E foarte frumos si cu ocazia asta o iei si tu ușor. zise vesel. Ii plăcea și lui atmosfera plus că ei doi erau mult mai relaxați.
Page 55 of 100 • 1 ... 29 ... 54, 55, 56 ... 77 ... 100