Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Astfel fata trece pe la toate tarabele şi reuşeşte să fure nişte fructe fără să fie observată de vânzători. Începe să se plimbe şi mănâncă un măr, când, îi zăreşte pe cei doi şi se întoarce ca să meargă în direcţia opusă.
Dede- Admin
Jimin îl trage pe frasu de umăr să nu fugă după ea, că doar îl știe. Partea bună e că nu există conflicte ca să ii deranjeze. Așa că se duc la o tarabă ca să tragă cu arcul.
Ea se aşează la un moment dat pe o bancă şi se linişteşte, cum nu mai are nici o grijă sau un pericol. Începe să mănânce şi o banană. Şi cum se uită ea pe acolo, îi zăreşte pe băieţi că trag cu arcul. Parcă erau doar nişte hoţi.
Dede- Admin
Cât timp Shiva trage cu arcul, Jimin face contact vizual cu ea și ii face semn cu mâna ca să vină și ea dacă vrea. Efectiv primul job al lui Doctor Love Jimin, să îl combine pe frasu cu Vishuu.
Ea oftează când vede că a fost văzută, dar o parte din ea vrea totuşi să meargă acolo, aşa că se ridică şi se pune între cei doi. Văd că vă distraţi. zice în timp ce mânca din banană, liniştită.
Dede- Admin
Bună my love. Ai mai jefuit fraieri? Întreabă curios. Acum e rândul lui frasu să dea cu arcul.
Doar nişte fructe. şi scoate din pungă un măr pentru el. Apropo, eu sunt Vishnu. se prezintă dacă tot..
Dede- Admin
Shiva așa animal cum e el, are bune maniere. Eu sunt Shiva. Imi pare bine. zâmbește pașnic. Și eu sunt Jimin. zise blondul ce ia auzit
Zâmbeşte şi ea. Sunteţi fraţi cumva? Parcă am auzit ceva... apoi se uită la Jimin cum trăgea cu arcul. Vă mai trebuie antrenament.
Dede- Admin
Gemeni chiar. Eu sunt ăla mai mare. și chicotește. După ii dă arcul ei. Esti invitata mea. zise politicos.De tragi bine, te luam in echipa noastră. zise si Shiva cu tupeu
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100