Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 70 of 100 Previous  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 70 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Dec 13, 2022 6:38 pm

Serena e pusă puţin pe gânduri. Avea dreptate Vishnu că trebuie să devină mai tupeistă şi încrezătoare şi să nu aştepte ca un băiat să facă totul pentru ea. Plus că e o lume rea. Când ne întoarcem trebuie să te comporţi normal. Dacă nu îţi revii, te sărut iar. şi chicoteşte în timp ce se spăla pe cap. Serena se uită la ea, apoi îşi udă şi ea părul. Mersi. şi zâmbeşte. După vreo 10 minute ambele fete ies din apă. Vishnu adusese nişte haine şi pentru Serena ca să se îmbrace. Erau amândouă în maieu şi pantaloni scurţi, că doar era vară. Vishnu îşi împleteşte părul ud într-o singură coadă, iar Serena îl prinde pe al ei într-o coadă de cap sus, şi revin la băieţi. Abia aştept să tăbăcesc nişte funduri de hoţi după ce mâncăm. zice cu moralul sus.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 13, 2022 8:44 pm

Masa era gata, totul era pus pe patru farfurii și gemenii le așteaptă. Curioși erau, dar știu ca asa cum le trebuie și lor propriul timp , asa și cu fetele
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 13, 2022 8:56 pm

Fiecare se aşează lângă bărbatul ei, bineînţeles, după ce le mulţumesc pentru masă. Deci, v-aţi gândit cum facem cu clanul ăsta? îl întreabă pe băieţi în timp ce mănâncă, că totuşi ei se pricepeau mai bine.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 13, 2022 9:14 pm

Ii luam pe rand si aia e. Nu avem cum sa ne batem cu toti. zise neutru. Mergem toti patru la barul de ieri. Par ca cei trei merg acolo des, asa ca e un loc bun de inceput.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 13, 2022 10:04 pm

Bine ar fi să îi depăşim numeric. şi mănâncă în continuare. Serena însă, se gândea la o nouă variantă. Ştii că era unul ieri căruia îi plăcea de mine? Îl ademenesc eu şi voi vă ocupaţi de restul? Şi da, ăsta era un plan şi pentru ea însăşi, ca să aibă mai mult tupeu.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 14, 2022 12:01 am

Nu Serena! Nu ai voie! zise imediat după ea. La care Shiva Știi vorba, Pisica blândă zgarie rău. ca să râdă de frasu. Serena s-a antrenat efectiv odata. Nu o pui să se bată singură
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 14, 2022 8:30 am

Ăh, atunci il ademenesc in baie, sar pe geam si il inchide cineva acolo. Zice neutru. Vishnu nu avea nimic împotriva,  dar observa ca Jimin pare sa aiba grija de ea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 14, 2022 10:16 am

Așa da. Că deja stii cum să faci asta. zise simplu. Are și el dreptatea lui totuși. Vishuu, eu ti-am dat cutitul ala. Nu e nevoie să te bati, poti sa ataci din spate si sa fugi. Ma ocup eu de restul. zise și el protectiv , dar altfel.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 14, 2022 9:53 pm

Hmm, vedem. O să iau şi arcul cu mine totuşi, sub pelerină. Şi aşa termină de mâncat şi se pregătesc pentru a merge în sat iar la tavernă. Serena nu purta o pelerină, că trebuie să aibă corpul la vedere totuşi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 14, 2022 11:48 pm

Cum toți patru sunt la taverna, socializează fără să bea alcool totuși. Trece timpul și persoanele de ieri apar iar. Cum Jimin ii recunoaște, le face cu ochiul lui Shiva, Vishuu și Serena. Dar fără să mute conversația.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 70 of 100 Previous  1 ... 36 ... 69, 70, 71 ... 85 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics