Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 85 of 100 Previous  1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 85 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 7:16 am

Nimeni nu trebuie sa fie ranit. O luam si o ducem acasa. I se raspunde simplu. Blonda se panichează si il strange tare pe Jimin. Nu voia sa puna in pericol pe nimeni, mai ales ca au pistoalele alea, asa ca se face instant in pisica si fuge in pădure. Dupa ea! Asa câțiva din grup fug dupa Serena. Vishnu tine mana discret pe arc si trage cu ochiul la baieti. Ea era dispusa sa se bata.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 11:52 am

Ne cam omoară pe toți trei iar eu nu risc viața lui Vishuu pentru Serena. Ești pe cont propriu. și uite partea dark a lui Shiva. Jimin in schimb calculează șansele. Dacă te duci după ea atât eu , tu si Vishuu o sa fim împușcați.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 1:02 pm

Poate nu o găsesc şi ne lasă. zice în şoaptă, dar unul dintre ei o aude. A da? Dacă nu o găsim pe ea până diseară, voi trei veniţi ca prizonieri cu noi. Şi altul comentează: Pe ea o prostituăm şi pe ei doi îi vindem ca sclavi. Trebuie să ne facem banii pe recompensă cumva. şi apoi râde. Vishnu se încruntă, dar nu vrea să îi bage în seamă prea mult. Între timp, Serena ajunsese deja destul de departe şi credea că i-a pierdut pe cei care o urmăreau. Speram să vină toţi după mine, dar acum sunt ceilalţi în pericol. Fuck. şi oftează.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 1:47 pm

Jimin nu mai poate si il trântește pe unul pe jos,cu piciorul la gâtul lui și cu pistolul în mana. 4 din asasini muta pistoalele spre Vishuu și Shiva. Tu decizi, Jimin. Traim toți cu pretul iubirii tale ori risti tot când sansele sunt 0. zise scurt, dand o alegere grea. Dar nu se bate, doar o ține de mână pe Vishuu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 1:56 pm

E fratele tău, la dracu! strigă supărată la Shiva şi uite-o că ia arcul şi trage două săgeţi simultan în doi dintre asasini, dar unul apasă pe trăgaci şi o împuşcă într-un braţ. Atunci Vishnu începe să ţipe tare şi Serena tresare. Nu! De ce v-aţi luat la bătaie?! şi uite-o pe Serena panicată toată cum fuge cu o viteză mult mai mare înapoi către ei. Nu mai avea puterea unei pisicuţe mici, ci mai degrabă o pisică sălbatică, puţin mai mare în dimensiune, cu ghearele mai ascuţite, simţurile mai bune şi mai puternică în oase şi muşchi.
Totuşi, Vishnu sare pe unul dintre cei pe care i-a nimerit şi îi bagă săgeata în ochii.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 2:17 pm

Shiva oftează lung și sare la bătaie. Toți trei împotriva a multor persoane. Chit că se bat, sunt fiecare împușcați ba în mâini, burta, picioare, cât să ii doară rău. Shiva era plin de sânge și o strânge pe Vishuu în brațe
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 2:37 pm

Măcar au dat şi ei nişte bucăţi bune. Unii mercenari erau grav răniţi şi pe jos era numai sânge. Serena ajunge şi sare imediat între prietenii ei şi mercenari şi mârâie urât, apoi se face iar în om şi se acoperă repede cu o haină. Opriţi-vă altfel ei trei mor şi eu fug şi nu mai luaţi nici un ban pe nimeni! zice autoritar şi tare. Bărbaţii rămaşi nevătămaţi stăteau încă pregătiţi cu puştile, dar nu mai atacă şi fac un pas în spate. O să vin cu voi. şi îi dau lacrimile când spune replica aia, apoi se întoarce la prietenii ei. Trebuia să staţi cuminţi. şi vede cum fix Jimin era cel împuşcat în burtă şi se enervează. Mai întâi îi salvăm pe ei. Dacă unul dintre ei moare, am încheiat înţelegerea! şi se uită urât la mercenari. Însă ei nu erau copii mici ca să o asculte pe mami şi vine unul cu tupeu la ea. Sau îi lăsăm aici, pe tine te legăm şi am plecat după bani. Însă ochiii Serenei se fac roşii şi îl zgârie adânc pe faţă, apoi îi dă un şut în burtă. Bănuiesc că aţi primit ordin de la tata să nu mă atingeţi, aşa că nu-ţi pune tupeul cu mine. ORI ÎI SALVĂM, ORI AŢI PIERDUT TOŢI BANII! strigă tare la ei. Deja tremura de nervi.
Cum ordinele erau clare ca fata să nu vină rănită de ei, n-au decât să o asculte. Avem o trusă medicală şi trăsurile noastre sunt puţin mai încolo. spune unul. Trimite pe cineva după ele şi nu mai sta ca prostul! şi îl pune pe Jimin întins pe jos şi îi apasă pe rană, ca să oprească sângerarea. O să fii bine, stai liniştit. spune iar cu lacrimi în ochii, dar încearcă să se abţină. Se aşează şi Vishnu pe jos, în fund, şi îl ţine pe Shiva aproape de ea. Nu mai comenta nimic acum că nu mai avea putere.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 4:01 pm

Nu vreau să te pierd, Serena. zise încet, foarte rănit atât fizic cât și sentimental. Shiva se uită cu un gust amar Am ales prost, toti patru. zise Shiva ce scuipă pe jos sânge.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 4:17 pm

Ea îl mângâie pe faţă cu o mână şi după îşi şterge lacrimile cu podul palmei. Încă sunt aici. Doar să nu mori, Jimin. Vishnu era împuşcată în braţ şi Shiva în picior, dar nu erau în pericol aşa mare ca blondul. Şi uite cum unul din mercenari vine cu trusa medicală la Serena, doar că ea nu ştia să ofere primul ajutor şi simte că se pierde pe moment. Dă cu alcool pe mâinile tale ca să te dezinfectezi, apoi scoţi glonţul din el cu instrumentul ăla şi pui bandajele. îi explică Vishnu pe un ton serios. Ia şi ea multă vată în mâna care nu era rănită, ca să o ajute. Serena o ascultă şi îi urmează toţi paşii în proces. Când scoate glonţul îi tremură mâinile foarte tare şi ţâşneşte nişte sânge, dar îl acoperă Vishnu cu vata, apoi îl bandajează amândouă. Blonda se tot muşcă de buză şi stă încordată de frică să nu facă ceva greşit, dar totul decurge binişor. Acum trebuie doar să nu se mişte. Şi să supravieţuiască prima noapte în care probabil va avea febră şi frisoare şi de toate.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 5:46 pm

Sunt ok. încearcă să para puternic, dar tremură. Shiva în schimb se ridică în picioare și merge la blond. Esti fratele meu, nu indraznii sa mori zise cu tupeu, dar emoțional.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 85 of 100 Previous  1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics