Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Doar Serena îşi trage puţin de decolteu şi aruncă priviri la masa lor intenţionat. Îl încui eu în baie când vine după tine. spune în şoaptă.
Dede- Admin
Băieții nu zic nimic. Totuși, unul din cei trei din clan o vede pe blondă. Fiind sub influența alcoolului are curaj și se duce la masa unde era Serena. Văd că ai curaj dulceață. Vrei să vii cu mine la bar? zise cu tupeu.
Blonda se muşcă de buză şi se ridică în picioare. Bineînţeles. răspunde privindu-l direct în ochii. Pe drum spre bar îi pipăie puţin braţul musculos, ca să-i ungă orgoliul. Pari foarte puternic.
Dede- Admin
De ai stii si cum. chicotește. Sunt membru unui clan puternic. Ai face bine să mă asculti. ii zice asa, cu tupeu dar își mai ia o bere. Jimin mai că voia să sara la bătaie. Dar îl potolește Shiva din scurt. Se uită la ceilalți.
Serena se aşează cu el la bar, dar nu comandă nimic. Da? Şi ce face clanul tău? începe conversaţia banală ca să îl relaxeze.
Dede- Admin
Eh. E treabă serioasă. zise scurt. Dar pot spune că avem in mână tot ce trece prin port. Așa că mai bine ai fii fata cuminte. și ridică din umeri. Lauda lauda dar nu poți da multe detalii
E a doua oară când spui asta. Chiar aşa rea mă crezi? îl întreabă începând flirtul. Se apropie cu scaunul mai mult de el, ca să fie lipite, şi se întoarce cu corpul către el.
Dede- Admin
Nu te cunosc dulceață. Dar hai să lăsam lucrurile serioase pe alta data. și chicotește Vrei sa bei ceva? ca na, sa fie și el politicos putin
Ah păi tocmai ce băusem.. se scuză repede. Dar o să mă duc până la toaletă. Poţi să vii şi tu dacă vrei. şi îl mângâie pe braţ, apoi se ridică ca să meargă înainte. Vishnu observă asta şi e pregătită.
Dede- Admin
Cum a auzit replica asta, nici nu stă că pleacă cu Serena, voia să se distreze. Jimin deși voia să se ducă, are sânge rece și se uită după ceilalți doi în caz de ceva. Jimin pe unul, Shiva pe celalalt.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100