Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 86 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 6:29 pm

Stai jos că sângerezi mai tare aşa! zice Vishnu către Shiva. Serena îşi lipeşte fruntea de fruntea lui Jimin şi începe să plângă iar. Jur că dacă mori, mă omor şi eu. îi spune în şoaptă apoi îl sărută uşor şi blând pe buze. E numai vina mea. Iartă-mă. şi se şterge de lacrimi ca să nu mai curgă pe faţa lui. Vishnu îi aude şi i se pare super drăgălaş momentul. Aproape că-i vine şi ei să lăcrimeze.
Mercenarii încep să se reorganizeze, pe cei răniţi îi duc la trăsurile lor şi pentru Vishnu şi Shiva vine o asistentă pe care o aduseseră cu ei, că ei se respectă şi vor să fie protejaţi în bătălii. Asistenta vine cu o altă trusă şi se aşează în faţa lor, fără să spună ceva.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 11:51 pm

Nu vreau să te pierd. zise cu lacrimi în ochi. Shiva în schimb tace și ii lasă în pace. Toată acțiunea asta ii lasă cu un gust amar.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Tue Dec 20, 2022 11:56 pm

Asistenta incepe sa-l dezinfecteze si bandajeze pe Shiva primul, ca piciorul lui era mai grav ranit decat mana lui Vishnu. Serena ii mângâie chipul lui Jimin si zambeste. Atata timp cât nu ma uiti, voi fi mereu cu tine. Spune bland. Se intoarce dupa la mercenari, cu un plan in minte. Stiu ca e un drum lung pana acasa, dar vreau sa luam si caruta lor cu noi. Nu sunt de acord sa ii las singuri peste noapte si eu sa plec cu voi. Si na, asta insemna ca Serena mai poate sta o seara cu cei trei ca sa le fie alaturi daca se simt rau, apoi pleaca pe drumuri separate.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Tue Dec 20, 2022 11:59 pm

Te-ai atasat de ei. și oftează lung. Bine. O tratam ca ultima dorință. Dar nu cumva să îndrăzniți să fugiti. Ca a doua oara nu iertam. zise clar , pentru toti. Între timp Shiva se mai calma iar Jimin doar se uită la Serena, cam trist și fără cuvinte.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 21, 2022 8:45 am

Deci asta se si intampla. Cei trei sunt bandajati si dusi in căruța lor înăuntru. La cârma e un mercenar care o conduce alături de celelalte carute, iar Serena e cu ei înăuntru. Chiar imi pare rau. V-am adus numai probleme.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 21, 2022 10:43 am

Având in vedere rangul pe care îl ai, era clar ca mai devreme sau mai târziu o sa fie unii pe noi. și oftează lung. Știu ca ești trist, Jimin , dar nu poți nega ca te așteptai la asta și tu. și se uita la el. Jimin era cu o fata trista Ma simt nepuntincios.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 21, 2022 10:59 am

Şi ea avea un nod în stomac la gândul că îi va părăsi. Am trăit cu voi zilele astea cât nu am trăit toată viaţa. Vă mulţumesc. şi încearcă să zâmbească. Lui Vishnu îi e ciudă că au fost dezavantajaţi în luptă şi nu au putut face mai multe, iar acum pierd pe unul dintre ei, de asta tace.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 21, 2022 11:03 am

Măcar ne-am distrat și am rămas in viața. și oftează lung. Totuși, ii pare bine ca nu a fost rănit atât de grav. O sa îmi fie dor de tine să știi.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Wed Dec 21, 2022 11:08 am

Blonda oftează lung şi după se pune în pat lângă Jimin. Odihniţi-vă seara asta. Vă păzesc eu. Şi nu e nevoie să-i spui lui Vishnu de două ori că îşi trage plapuma până la gât şi îl ia pe Shiva în braţe. Serena se simţea prea prost pentru ce s-a întâmplat şi nu voia să doarmă totuşi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Wed Dec 21, 2022 11:28 am

Shiva însă doarme dus imediat ce e luat in brațe. Erau răniți amândoi și trebuia sa se odihneasca. Jimin vrea sa rămână treaz, dar era grav rănit. Nu vreau sa dorm… zise obosit.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 86 of 100 Previous  1 ... 44 ... 85, 86, 87 ... 93 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics