Kanie Mansion
2 posters
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blonda nu bause inca deloc, dar se ridica cand o trage, ce sa faca. Si cum muzica era asa de distractie, energica, incep sa se invarta si sa danseze pe acolo. Ce draguti. Pacat ca sunt din medii total opuse. Ii spune lui Shiva in timp ce ii privește.
Dede- Admin
Știi si tu cum e. Degeaba placi dacă e sortit eșecului. și face referire la el și Vishuu. Ca tot e rațional acuma. Lasă-i să se distreze. Nu e ca si cum se vor revedea curând. și bea puțin vin. Jimin era energic, dar nu o pipăie si nici nu e vulcanic, doar se distra cu Serena.
Fata nu ştia că Shiva se referă la ei doi când spune că e sortit eşecului, dar răspunde la a doua replică: Normal că îi las în pace. Sunt majori, ştiu ei ce fac. Şi uite că între timp vine şi mâncarea şi băutura tuturor. Serena totuşi nu le observă, că în mijlocul tavernei mai veniseră nişte oameni la dans şi chiar se distra.
Dede- Admin
Când vin ei aici, dansam noi. zâmbește șiret. Ei își iau masa si blonzi dansează. Vede câțiva puși pe scandal, dar Shiva cu privirea lui urata ii potolește. Nici el nu are chef de bătaie acuma.
Hmm. Sper că ştii să mă dansezi bine. îi spune şi mănâncă în continuare. După ceva vreme însă, Serena începe să obosească şi să se simtă puţin ameţită. Se apropie de Jimin, îşi pune mâinile pe umerii lui şi îi spune la ureche (că e gălăgie în jur): Eu mă duc să mănânc, am nevoie de o pauză.
Dede- Admin
Vin si eu. Si asa Vishuu si Shiva vor sa danseze. și ia de mână ca să vina la masa. Cum Shiva e sălbatic dar și talentat, o ia pe Vishuu la dans. O ține de talie și o ridica sus ca să o învârte puțin că era o melodie energizanta. O ia tare din prima hehe.
Astfel Serena merge de mână cu Jimin şi după se aşează obosită şi însetată la masă. Noroc! îi spune şi ia paharul ei de vin şi-l dă pe gât, mai mult de sete. Vishnu însă se ţine bine de Shiva şi dansează împreună. Chiar se distra. Îţi place să conduci, văd.
Dede- Admin
Noroc! și da și el. După se uită la Shiva cu Vishuu Acum ei fura ringul de dans. și zâmbește. Shiva în schimb e mândru Câteodată conduc eu,Câteodată tu. Să fie corect. și ii zâmbește, era chiar pașnic.
Am observat că Shiva e destul de nebun, dar face excepţii pentru tine că eşti frateso şi pentru ea. şi zâmbeşte şi ea şi mai cere un pahar de vin.
Dede- Admin
Shiva e genul de persoana bună dacă ii place de tine. Dar un adevărat monstru de ii ești un strain. De ii esti inamic, se dezlănțuie iadul. ii face caracterizarea lui frasu după câteva pahare de vin. Ma bucur ca suntem un grup. E mai mișto sa stii
Page 44 of 100 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 72 ... 100