Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mă aşteptam la asta. răspunde şi ea fericită şi îşi văd de treabă. Raven însă, contrar planului lui Kaneki, nu a fost invitată la vreun bal, ci era acasă cu copiii. Îşi făcuse două clone şi fiecare se juca cu câte un copil.
Dede- Admin
Daaar cum Kaneki a învățat câte ceva de la Damian. A trimis prin posta un plic cu invitația la bal pt amândoi pentru diseară. Kaneki era în oraș pentru un costum cât să își facă părul la salonul lui Serena. Damian strănută.
Raven primeşte invitaţia, o deschide şi o citeşte atent. Ah ce mişto. Chiar am nevoie de o pauză. şi îşi sună mama ca să o anunţe că lasă copiii la ea peste noapte. Apoi se duce să caute în dulap o rochie potrivită.
Dede- Admin
Te iau cu limuzina. Mă anunți când ești gata. ii zice brunetul în gând. El era deja gata. S-a făcut prințișor pentru movalie.
Astfel ajunge și limuzina. Ce imi place cum te-ai pregătit. spuse pofticios și o lasă să intre.
Fata intră în limuzină şi îl sărută pe Kaneki pe buze. Mersi, şi tu te-ai aranjat frumos. şi de drag îi aranjează puţin gulerul cămăşii.
Dede- Admin
Ce imi place că esti grijulie dragă. zise dulce și o sărută și el. Cum merge mașina, Kaneki deschide o sticlă de Gin. Asa, de încălzire ca doi alcoolici ce sunt.
Bine, Raven incepuse sa bea mai mult la ocazii, in rest se abtinea ca nu voia sa fie o mama alcoolica. Dar seara asta, cum copiii sunt in siguranta, isi permite sa bea, deci ia si ea din Gin.
Dede- Admin
Astfel ajung amândoi la locul cu pricina după 2 pahare cu Gin doar. Să nu se îmbete. Ca un adevărat gentleman iese primul si ii deschide lui Raven usa. Da, e foarte importanta ziua asta pentru Kaneki.
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100