Kanie Mansion
2 posters
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100
Re: Kanie Mansion
Vishnu l-a văzut pe Jimin că nu a avut nici o reacţie şi că s-a dat efectiv bătut. Mai trece puţin timp, Serena ajunge prima acasă. Tatăl ei se preface că nu e supărat, dar blonda însă se uită urât la el. O să te ia paznicii mei să te îmbraci în rochia de mireasă şi să te machieze. Ai faţa plânsă. E inacceptabil să te vadă mirele aşa. spune neutru şi blonda e dusă înauntru. Apoi vine şi trăsura cu cei trei, de care ea nu ştia. Deci ei sunt cei care mi-au ţinut fata din a se întoarce acasă. Duceţi-i în pivniţă. spune cu o privire urâtă. Trebuia să se gândească la o pedeapsă urâtă pentru ei, pentru simplul fapt că aşa era el, un om rău.
Dede- Admin
Hmm. Mă gândesc să fie ceva dureros și dur. și se gândește tatăl la ceva aiurea. Pe fată o puteti duce singură in camera cu prizonieri bărbați. N-au văzut o femeie de ani intregi,
așa că ar sarii pe ea mai rău ca animalele. zise cu un zâmbet malefic Iar pe băieți ii putem lăsa înăuntrul taurului de metal și să aprindem un foc mare ca să ii chinuie până mor. zise simplu
așa că ar sarii pe ea mai rău ca animalele. zise cu un zâmbet malefic Iar pe băieți ii putem lăsa înăuntrul taurului de metal și să aprindem un foc mare ca să ii chinuie până mor. zise simplu
Desigur, Sir! Să facem asta acum sau când se întunecă ca să nu trezim suspiciuni? întreabă unul dintre oamenii lui. Între timp Serena era la machiaj la o fată. Ahh, te rog abţine-ţi lacrimile că altfel nu pot să te machez şi se va supăra pe amândouă.. spune o slujitoare pe un ton puţin panicat.
Dede- Admin
După nuntă. Stii si tu că nu imi plac țipete când e fata mea prin preajmă. zise sec. Fiti cu ochii pe ei.
Pe Vishnu o trec fiorii când aude, dar chiar nu putea riposta nicicum deocamdată. Aşa că pentru moment, cei trei sunt duşi într-o cameră complet goală din pivniţă şi dezlegaţi. Trebuie să dăm de Serena cumva, dacă suntem toţi în acelaşi loc. Şi vede că sus de tot în cameră se afla un geam micuţ cu gratii care bătea în curte, doar că erau numai paznici peste tot deci...degeaba. Peste câteva ore vine şi momentul nunţii. Veniseră mai mulţi preoţi în curte, sfinţiseră locul şi cântau. Serena vine de braţ cu cavalerul de onoare, cel mai de încredere om al tatălui ei, şi se pune în faţa viitorului ei soţ cât preoţii ţineau slujba. Ei trebuie să fie. A început nunta.
Dede- Admin
Faceti galagie. zise Shiva autoritar. Mai contează? întreabă blondul sec. Nu vreau să mor, blondule depresiv. și două secunde mai târziu Shiva se duce la gratii. MI-E FOAMEEEEEEE! și face pe nebunul. Paznicii vin să vadă ce se petrece. Fiind nunta, erau doar doi ce se uitau la ei că restul erau lângă Serena. Shiva îl prinde pe primul de gat și la al doilea ii baga un cuțit în cap că la ciordit de la primul. Ia cheile lor și deschide usa.
Nu fi fraier! Serena e fix acolo, în curte. O luăm şi fugim! îi spune lui Jimin şi îl trage de braţ ca să fugă toţi trei afară. Afară aproape că se ajungea la jurăminte. Serena nu avea nimic pregătit de ea însăşi, bineînţeles, dar i-a făcut o servitoare un jurământ siropos. Primul începe băiatul, tot cu nişte texte false pentru că na, dacă Serena a fugit, nu a apucat să o cunoască deloc, dar îi jură fidelitate, credinţă şi iubire necondiţionată.
Dede- Admin
Nu mai gândiți ca niste copiii in pula mea. Nu stam după o nici o Serena. Sunt super păziți și la cum o cunoaștem, ea ar prefera să fugim decât să murim aiurea în fața ei. strigă la amândoi. Eu o vreau inapoi, Shiva. zise urat Nu mai fă pe amorezul că ai reacționa la fel de era vorba de Vishuu. Așa că hai să plecăm.
Auzind asta, cumva Vishnu îi dă dreptate. Trebuie să fugim, Jimin. Are dreptate Shiva, Serena şi-ar dori ca noi să scăpăm în viaţă de aici. Şi ajung la ieşirea din clădire şi chiar au trăsura în aria lor vizuală. Blonda îşi scoate hârtia cu jurământul şi începe şi ea să-l recite, cu o voce înceată.
Dede- Admin
Jimin când o aude și vede se simte prost. Dar Shiva îl trage de mână Serena te iubește. Prefera sa fie cu ala ca tu sa fii in viață. Nu mai gandii egoist si gândește-te la ce ar vrea ea pentru tine. Îndeplinește dorinta ei dacă nu ai tu chef de viață. zise cu tupeu. Că toți erau atenți doar pe Serena, așa că au cum să scape.
Page 91 of 100 • 1 ... 47 ... 90, 91, 92 ... 95 ... 100