Kanie Mansion
2 posters
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Jimin, dacă nu plecăm acum, altă şansă nu mai avem! Gândeşte-te că mori aici şi copilul ăla nu o să îşi cunoască tatăl adevărat vreodată! spune mai panicată, tot în şoaptă. Dar Serena cum era jumătate pisică, aude şuşotiri şi se opreşte brusc din recitat jurământul şi se uită împrejur să vadă dacă simte mirosul cuiva sau dacă vede pe cineva. Ceva nu e în regulă. Însă cavalerul de onoare se apropie de urechea ei şi îi şopteşte: Termină jurământul şi spune Da, altfel o să ai o viaţă foarte grea de acum înainte. Urmează instrucţiunile clare ale tatălui ei.
Dede- Admin
Jimin dă să fugă, dar Shiva ii dă un cap în gură ca să leșine și pleacă cu el în brațe în trasura. Il aruncă pe Jimin înăuntru și pleacă cu Vishuu cât mai repede. Ca da, îți trebuie sânge în instalație ca să acționezi ca Shiva.
Fata aude trăsura şi cu privirea de pisică îi vede pe cei trei. Ce?! De ce erau aici?! şi simte cum îi creşte pulsul. Îi veneau tot felul de impulsuri: să se facă pisică şi să îi prindă din urmă în trăsură ca să fugă cu ei; sau să îşi ia tatăl la bătaie că i-a capturat; daaar totul e oprit de cavalerul care o strânge tare de braţ. Nu mă face să repet de două ori. Se uită la tatăl ei şi vede că şi el e tensionat, aşa că se uită iar în foaie şi termină jurământul. La final amândoi spun ''DA'' şi sunt declaraţi soţ şi soţie. Ceilalţi trei erau deja departe. Vishnu se uită la Jimin şi îl mângâie pe cap. Efectiv e distrus emoţional, săracul.
Dede- Admin
E distrus acum. Să vezi ce nervi va avea cand se trezește. Avem nevoie de el nervos, nu depresiv. zice scurt și scoate pelerinele pt toți trei
Vishnu îşi pune pelerina şi îl acoperă şi pe blond. Nervos pentru ce? Ar trebui să-l ajutăm să treacă peste doar.
La moşia lui Serena începe marea petrecere cu băutură şi femei. Doar blonda stătea la masă pe gânduri. Poate nu am văzut bine şi nu erau ei. Dar nu, nu aveau cum să nu fie ei. Nu mă înşeală simţurile. şi îl supraveghea pe tatăl ei din priviri. Între timp văd şi ceilalţi paznici că lipsesc deţinuţii şi unul dintre ei merge să-l anunţe pe tată.
La moşia lui Serena începe marea petrecere cu băutură şi femei. Doar blonda stătea la masă pe gânduri. Poate nu am văzut bine şi nu erau ei. Dar nu, nu aveau cum să nu fie ei. Nu mă înşeală simţurile. şi îl supraveghea pe tatăl ei din priviri. Între timp văd şi ceilalţi paznici că lipsesc deţinuţii şi unul dintre ei merge să-l anunţe pe tată.
Dede- Admin
Deci nebunul ala cu parul albastru mi-a batut gardienii? Ce animal! și oftează lung. Puneti toti mercenarii pe ei. Nu vor scapa nepedepsiți! zise autoritar. Nah.Jimin e ca mine. De e dragut cu tine e din cauză că fac eu pe animalul. Si stii cum facem amândoi la nervi.
Dar nu înţeleg de ce e nevoie de el nervos. Scopul nostru e să fugim cât mai departe şi să rămânem în viaţă doar. spune raţional.
Serena îl aude pe tatăl ei cu auzul de pisică şi simte cum fierbe. Toată viaţa mi-ai plănuit-o până în ultimul punct împotriva voinţei mele. Nu te mai las şi acum. zice foarte supărată. Dă pe gât un pahar de vin şi se gândeşte la un plan de a-l sabota.
Serena îl aude pe tatăl ei cu auzul de pisică şi simte cum fierbe. Toată viaţa mi-ai plănuit-o până în ultimul punct împotriva voinţei mele. Nu te mai las şi acum. zice foarte supărată. Dă pe gât un pahar de vin şi se gândeşte la un plan de a-l sabota.
Dede- Admin
Ăăăă. Tatăl ei e un sinistru si e cam șef in regatul ăsta. Nu avem cum să fugim așa repede așa că o să ne cam batem. zise scurt și merge și mai repede.
Poate nu ne-au văzut. şi oftează totuşi. Îl bagă pe Jimin în căsuţa lor cât e leşinat şi ea iese la Shiva. Mercenarii urmează instrucţiunile şi pleacă după cei trei cu caii şi armele, iar Serena e obligată să meargă în dormitor cu băiatul ăla, dar avea o idee: îl lasă să o sărute pe corp şi se dezbracă complet amândoi, apoi îi dă un pumn în ceafă şi îl adoarme. Hah, lovitura asta o ştiu de la Shiva. şi zâmbeşte şmechereşte. Îl acoperă cu plapuma şi ea merge să se uite pe geam. Sper să mă creadă mâine dimineaţă că ne-am futut.
Dede- Admin
Shiva nu pierde timpul și ia niste caini random cât să ii lege în jurul casei pentru ca să mai evite atacuri surpriza. Scoate toate armele ca să fie la vedere plus zeci de butoaie cu praf de pușcă. Da, era pregătit de război. Bun. In caz de ceva am jucariile pregatite.
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100