Kanie Mansion
2 posters
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100
Re: Kanie Mansion
Îi răspunde şi ea la fel la săruturi şi îşi duce mâinile pe umerii lui. Deja o cuprinde un sentiment cald, cu care nu era obişnuită, şi i se face pielea de găină.
Dede- Admin
Normal Shiva e animal și la sex. Dar când zicea că o place, chiar nu mințea. O sărută pasional pe buze cât si pe gat. Vezi de ce nu am băut? glumește ca să o relaxeze și pe ea.
Ah, eşti mai şiret decât mă aşteptam. spune încet şi lasă capul pe spate când o sărută pe gât. Asta chiar o face să se simtă mai bine. Nu avea remuşcări pentru alegerea făcută.
Dede- Admin
Pe cât de animalic sunt, pe atât sunt și de iubaret. Ti-am zis că te plac din prima. și chicotește. Că da, e adevărat. Și începe să o dezbrace
Chiar se observa ce blând e cu ea, lucru la care nu se aştepta deloc de la nebunul-de-Shiva. Acum te cred. spune deja excitată şi îl dezbracă şi ea de tricou şi începe să-l sărute pe piept şi umeri. În timpul ăsta, mâinile îi coboară şi îi dau pantalonii jos.
Dede- Admin
Hehehe. Dragoste la prima vedere. glumește și o dezbracă și el atât de bluză, sutien cât și de pantaloni. El era deja excitat când ii vede pielea. Daaar. Nu mai las pe nimeni să iti facă vânătăi.
Ea se oprește brusc. Ah, ce proasta sunt. Uitasem de vanatai. Isi spune in gand. Poate daca isi amintea de ele si de faptul ca nu voia ca băieții sa le vada, se abtinea de la poftele carnale. Sa ai grija. Inca ma dor daca le apeși. Spune mai timid. Dar pe dinăuntru chiar o bucura vorbele lui si o fac sa se simta protejata.
Dede- Admin
O să am grijă. ii zâmbește cald și ii masează un san și o masează între picioare, și iar o ia la sărutat. Ca să se ude.
Il saruta si ea cu pofta si uite ca ii da si boxerii jos, incepand astfel sa ii maseze penisul cu ambele maini. Ca sa fie chit.
Dede- Admin
Astfel ii dă jos chiloțeii și o ridică, ii Depărtează picioarele. Vezi că după te îndrăgostești de mine. Să nu zici că nu te-am avertizat. zise așa, mai șmecherește și intra în ea. O largise.
Page 47 of 100 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 73 ... 100