Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 16 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 11:26 am

Din păcate Serena voia să iasă de aici bine, fără prea să o lungească aşa că se teleportează în spatele lui. Ridică un topor cu telechinezia şi taie cătuşele. Mă crezi proastă ca verişoara mea să stau să mă baţi tu? Se pare că frumuseţea nu vine la pachet cu inteligenţa în cazul tău. apoi aruncă toporul spre el şi ea îşi ridică pantalonii şi îşi pune la loc hainele pe ea. M-am antrenat de la 9 ani. N-ai ce să îmi faci decât dacă te las eu să îmi faci. şi râde malefic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 11:32 am

Iar el se reface înapoi om, evident după ce se ferește de topor Foarte bine... și se aproprie de ea. Dacă nu merge cu atacuri fizice...există iluzie! Dar nu va arăta așa pe față. Ci se aproprie de ea și o ține ușor de guler. Cumva faci asta pentru că o urăști pe ea sau că mă placi pe mine?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 11:40 am

Blondina zâmbeşte şi se uită la buzele lui. Jumi-Juma. apoi ridică privirea către ochii lui negrii. Nici tu nu poţi spune că nu ai fost atras de mine măcar odată, nu?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 11:46 am

Sexual da. Nu am cum să fiu ipocrit. Dar pentru mine sexul nu înseamnă totul. și își activează al patrulea nivel de la Sharingan, Mangekyo.
Spoiler:
și implicit, cum se uită la ochii lui imediat o bagă și în iluzie. Dar nu modifică nimic acuma, ci o lasă momentan să creadă că nu e nimic schimbat.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 11:51 am

Hm, şi atunci ce mai e important pentru tine pe lângă sex? îl întreabă ridicând o sprânceană, mai plictisită. Dacă nu reuşea să îl ia de lângă Shirley, îşi pierdea interesul.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 11:59 am

Și aici zâmbește cald. Ce îmi place la ea înafară de sex? Simplu: Că e generoasă. Că e bună . Că este mama copiilor mei. Că mă răsfață și o răsfăț și eu pe ea. Că mă protejează și o fac la fel. Că e perversă și e mereu de acord cu chestiile noi. Că îi ajută pe ceilați pt nimic în schimb. Sau mai pe scurt, pentru că este ea însăși. Ceea ce tu nu vei ajunge. Deși ești bună la sex , ai sufletul de gheață. și îi spune cu un deget pe frunte. Și acum activează iluzia . Camera se face în întuneric . Răsar multe cruci la care toate sunt Serena. Jos sunt o mulțime de Izaya cu o sabie. Toți sunt negrii , cerul roșu și luna vișinie * Itachi like this*
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 12:03 pm

Ah, la dracu, m-a păcălit! îşi spune furioasă şi se uită împrejur fără vreo reacţie specială. Ştia că e o iluzie şi o prea interesau crucile ălea, deşi îi dădeau o stare naşpa.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 12:07 pm

Ce ziceai mai devreme? spune Izaya ce începe să introducă în corpul ei câte o sabie neagră ce iese pe afară. Că da, o crucifica * în iluzie* ca pe Iisus.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 12:18 pm

Când o înjunghie, fata simte şocuri mari şi o durere deranjantă, aşa că se uită cu ochii mari la el şi nu mai zice nimic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 12:21 pm

Iar celelalte cruci dispar. Toți Izaya se concentrează pe ea. Acum toți sunt ațintiți la ea și o înjunghie toți deodată.
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 100 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 58 ... 100  Next

Back to top