Kanie Mansion
2 posters
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100
Re: Kanie Mansion
Blondina se încruntă mult şi se piteşte în spatele unor umeraşe, mai aproape de ei ca să audă conversaţia. Ce dracu? Nu era cu Shirley? De ce e tipa asta blondă? Şi care erau oare şansele ca ei doi să fie rude...?
Dede- Admin
Mersi Papa. Auzi, e bine că m-am făcut blondă? E de câteva zile și nu mă simt chiar în largul meu, chit că îmi place... se plânge Akame în timp ce lua un tricou cu multe stele pe el, îi plăcea. Da.. Ști că lui Shirley , pardon, mamei tale nu îi place să fie copiată... Ca brunetă arătai ca ea tânără, în oglindă, și nu știu, nu cred că se simțea în regulă cu asta... Era și să vă bateți... Da Papa, o iubesc pe mama.. Nu vreau să mă războiesc cu ea așa că mai bine las de la mine. La naiba, e doar păr vopsit. și chicotește. Acum se duc frumos la casă ca să plăteasă cumpărătuirile.
Acum adolescenta răsuflă uşurată. Dacă nu mai era cu Shirley, planul ei nu mai avea aceeaşi satisfacţie, deci era bine pentru ea. Lasă hainele din braţe aruncate pe acolo pe unde apucă şi iese din magazin înaintea celor doi, ca să nu pară evident, apoi se transformă într-o altă adolescentă şi se pune pe o bancă, aşteptând să iasă şi ei.
Dede- Admin
Și ies din magazin și merg la mașină. Akame, am zis că te duc eu.. Dar nu pot, nu am benzină. Ia bani de taxi și de ce ai tu îți iei ceva drăguț. și o pupă pe obraz. Ok Papa. spune fericită. Izaya pleacă cu mașina și hainele acasă( că atât mai ținea benzina) și Akame sună din nou la taxi, va ajunge în scurt timp.
Fata ia şi ea un taxi şi spune să urmărească de la depărtare maşina brunetului, apoi opreşte la o stradă dintanţă. Ştia cum arată casa lui şi putea să o recunoască chiar dacă nu îl urmăreşte până acolo.
Dede- Admin
Iar Akame merge la cursuri liniștită. Iar Izaya ajunge acasă cu mașina la garaj. Să îi pună benzină și să se uite la motor.
Serena se face invizibilă şi merge după el. Intră în garaj, închide uşa, stinge lumina şi îl lipeşte pe Izaya de perete cu bandă adezivă la burtă (ce idee genială am) Se face iar vizibilă, în forma ei normală, dar era păcat că era beznă şi nu o vedea, mare, mare păcat. Nu spune nimic şi îi dă pantalonii şi boxerii jos, începând să îi frece penisul.
Dede- Admin
Prima oară credea că e Shirley , dar se simțea ciudat. De ce? Shirley ia făcut de atâtea ori încât știe pe de rost. Care era diferența? Femeia asta avea unghiile mai lungi și ascuțite și se simțea asta. Se folosește de ochi să vadă energia și vede că nu e a lui Shirley. Nu știu cine ești, dar dă-mi drumul imediat. Am soție și copii, nu am vârsta la care să pierd timpul cu altcineva. spune el prima oară cu frumosul,dar autoritar.
Serena îşi dă ochii peste cap, dezinteresată, apoi bagă capul în gură şi începe să îl sugă liniştită. Poate trebuia să îi pună bandă şi la gură...
Dede- Admin
Și nervos,ridică genunchiul drept ca să o lovească în față. Dă-mi drumul,nu ai auzit?
Page 9 of 100 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 54 ... 100