Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 18 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 2:54 pm

Cecilia avea de citit un roman, deci nici Levi nu se distra cu ea, dacă o dăm pe d-ăstea. Se cam săturase de facultate. Parcă abia mai petrecea timp cu familia din cauza cititului ăsta...Dar ce să faci? Trebuie. În altă cameră, Shirley se alinta în braţele soţului eimult mai relaxată ca până acum. Iar Serena...Ei bine, Serena se trezeşte până la urmă şi e foarte înfuriată pe ceea ce i s-a întâmplat, dar în acelaşi timp ajunsese să capete o mică frică pentru Izaya.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 2:58 pm

Iar brunetul o mângâia și răsfăța,că doar e cel mai prețios lucru al său. Akame se uita la seriale. Iar Joseph era la parter,plictisit. Totuși avea chef să se antreneze seara,așa că pleacă în drum spre subsol ca să își ia ceva.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 3:03 pm

Parcă plecaseră. Dar că tot venii vorba de ei, Michelle era cam curioasă ce face Alexander şi stătea cu telefonul în mână, nehotărâtă. Să îi dea mesaj, să nu îi dea? Serena voia să se dezlege dar nu vedea nimic împrejur cu care să facă asta şi îşi lasă capul pe spate obosită.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 3:09 pm

Să zicem că unii s-au întors. Alexander era cu motocicleta,se plimba prin oraș ca un rebel ce e. Dar se gândea la Michelle. Iar Joseph ajunge jos și o vede pe Serwna închisă,era într-o cușcă. Se apleacă ușor să o vadă mai bine. Cine ești? Nu te-am mai văzut până acum..
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 3:11 pm

Draci. De unde a apărut şi ăsta? se întreabă ea în gând, deranjată. Pentru că acum am venit. Sunt verişoara lui Shirley, Serena. îi răspunde pe un ton politicos, prefăcându-se a fi fetiţa cuminte din toată treaba asta. Poţi să mă ajuţi aici?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 3:20 pm

Având în vedere că doar Izaya-sensei are cheile de la cușcă.. Nu te pot ajuta. Și doi, asta înseamnă că ești un inamic de te-a închis... își spune el ridicând din umeri. Și ca să nu fie chiar rău,rău, îi aduce cipsuri, sucuri și niște jucării de pluș . De obicei sensei ucide persoanele închise în dimineața următoare. Mă voi ruga pt tine să fie milos. Noapte bună. și face cu mâna leneș și pleacă cu ce căuta, adică o lanternă. Da, comportament tipic Joseph.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 3:26 pm

Sensei? No, băga-mi-aş... E manipulat de el. îşi zice blonda în gând şi dă ochii peste cap. MĂCAR DACĂ MĂ DEZLEGAI LA MÂINI SĂ MĂNÂNC, ERA BINE. ţipă după la Joseph.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 3:32 pm

Ok. și se întoarce la ea și îi dezleagă mâinile și picioarele printre gratii , după se lasă mai în spate și se pune în fund. Altceva?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sun Mar 27, 2016 3:39 pm

Nu, e perfect. îi spune masându-şi puţin încheieturile şi se teleportează afară din cuşcă. Acum că sunt liberă, e mult mai uşor. Hai salut. zice şi dă să plece. Apropo, cu jucării să mergi la mă-ta, nu la mine. şi le arde cu privirea.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sun Mar 27, 2016 3:42 pm

Geez. zice indiferent și pleacă după sensei, bate la ușă. Scuze sensei că te întrerupt. Dar tipa aia blondă a scăpat. Sorry. CUM? Păi mi-a zis să o scap de cătușe ca să mănânce și după s-a teleportat. Iar Izaya își dă un facepalm. Copil tâmpit....
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 18 of 100 Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 59 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics