Kanie Mansion
2 posters
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100
Re: Kanie Mansion
Acum se supără şi ea şi se opreşte. Se ridică, ia banda adezivă iar şi îi lipeşte picioarele de perete cu ea apoi şi gura şi mâinile. Îl bate uşurel pe cap (căpăţâna aia de sus) să fie băieţel cuminte şi ea revine la a ei, băgând acum tot penisul în gură, ca să se scoale şi să fie cum vrea ea.
Dede- Admin
Iar el se zvârtâcește acolo și după dă ochii peste cap. Penisul se face erect din cauza că tot îl stimulează și așteaptă să termine.
Vezi că poţi fii şi băiat cuminte? îl întreabă mulţumită şi continuă să i-o sugă. Totuşi, avea o tehnică diferită de a lui Shirley. Pe lângă asta, îi masa şi ouăle.
Dede- Admin
Iar el se încrunta la ea și se lasă moale ca să dea drumul mai repede. Cine dracului e asta?
Până la urmă îşi scoate şi sânii şi îi freacă scula cu ei, mărind ritmul şi sugând mai tare, mai puternic.
Dede- Admin
Blondina înghite tot, dar nu îi ajunge. Voia să îl sece de tot. Să ia tot ce era posibil. Să nu i se mai scoale o perioadă bună. Prin urmare, trage o gură mare de aer, lasă sânii să cadă şi îi strânge penisul cu ambele mâini, cum faci când mulgi o vacă şi insişti să mai curgă.
Dede- Admin
Dar ea nu era mulţumită cu atât şi voia să o mai stimuleze aşa că îşi dă pantalonii şi chiloţeii jos, se pune cu spatele la el, aplecată, şi începe să îşi frece vaginul de penisul lui.
Dede- Admin
Iar fără să vrea, se face erect când îi simte vaginul. Nesătula dracu. Mai întâi am fost violat de copila mea și acum de o necunoscută? M-am cam ramolit...
Page 10 of 100 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 55 ... 100