Kanie Mansion
2 posters
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100
Re: Kanie Mansion
Are bani de hotel de 4 stele dar nu are bani de taxi! Ha! Ce mincinos! Revenind, ajunşi sus argintia se uită la hol, deschide uşa camerei ei şi parcă nu îi vine să intre.
Dede- Admin
Dar când îl aude, îl prinde repede de mânecă să nu plece şi îl trage uşor. Nu vreau să stau singură.. îi spune pe un ton încet, roşie în obraji. Ridică privirea să se uite la el şi îl strânge de mânecă.
Dede- Admin
Iar el zâmbește ușor și se întoarce la ea. Desigur. și intră în cameră și își lasă bagajele.
Fetiţa răsuflă bucuroasă că stă cu ea şi intră şi ea în cameră, închizând uşa în urma ei. Lasă rucsacul pe o măsuţă şi se uită la Alexander cu drag. Mulţumesc că rămâi cu mine.
Dede- Admin
Cu plăcere, nu am cum să te las singură oricum. și chicotește ușor. Merg să mă schimb în pijamale, să mă anunți când ești gata. și se duce să se schimbe.
Michelle nu avea in ce sa se schimbe dar isi da haina jos si ramane in pantalonii si tricoul cu care plecase de acasa. Era naspa ca nu era acasa, dar macar era cu el.
Dede- Admin
Iar el se întoarcea în cameră și se pune în pat. Ce comod e. spuneel relaxat și îi face loc și ei.
Fata se pune langa el dar in fund, nu intinsa. Casca insa ii se parea ciudat si rusinos sa se intinda langa el. Nu mai dormise pana acum langa alt baiat de varsta ei.
Dede- Admin
Iar acesta zâmbește ușor. Se pune în fund, la spatele ei gen. Și o ia în brațe.....și începe să o gâdile. Da, avea chef de joacă.
Page 26 of 100 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 63 ... 100