Kanie Mansion
2 posters
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley se pune în faţa patului şi îl trage pe Izaya după ea, căzând apoi. Îl ia iar la sărutat şi se alintă sub el, cu mâinile pe obrajii lui.
Dede- Admin
Iar el o sărută pe buze pasional, cu mâinile pe sânii ei. Habar nu avea că a dat tot din el în urmă cu ceva timp.
Ea îi răspunde la săruturi la fel şi începe să îi mângâie pieptul şi abdomenul pe deasupra tricoului pe care îl purta.
Dede- Admin
Își duce limba adânc în gura ei și se joacă pasional acolo. Și el o masează pe piept și abdomen ,dar sub bluză.
Fata coboară una dintre mâini la pantalonii lui şi începe să îl maseze uşor, lăsându-şi capul pe o parte cât îl săruta pe Izaya.
Dede- Admin
Și un minut și ceva îl tot masa și nu se făcea erectă. Pt asta îi e tare rușine de el însăși și fuge din cameră înapou jos la garaj,dar plin de nervi. Care ești de îmi distrugi plăcerea cu soția mea? țipă tare și dă cu pumnul în perete.
Shirley rămâne şocată şi nu ştie ce să facă. Se sprijină în coate şi se uită la uşa deschisă, fără vreun cuvânt. Nu i s-a mai întâmplat niciodată asta.. Serena urmărise totul cu un binoclu şi se teleportează în spatele lui Izaya, lingându-l pe gât. A revenit dracu. Ţi-am lipsit?
Dede- Admin
După se întoarce la ea și o examinează scurt.Nesătula naibii. Cine pula mea ești mă? Nici măcar nu te cunosc.. spune el cu furie.
Vai, cât m-ai rănit la întrebarea aia... spune ea dezamăgită şi se dă un pas în spate. Inspiră adânc şi se muşcă de buza inferioară. Eu înţeleg că te-am cam secat acum, dar ce zici să facem odată un threesome, eu, tu şi Shirley ca în vremurile bune. Eu iau penisul, ea ia gura. şi îşi duce mâinile la spate, jucăuşă. Voia să îl calce pe nervi puţin.
Dede- Admin
Singura persoană cu care am făcut threesome e Mona,dar nu are cum să fi ea. răspunde nervos,după face o mână de Susanoo și o prinde și o ridică la tavan. Zi cine ești sau te strivesc ca pe un gândac!
Page 14 of 100 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 57 ... 100