Kanie Mansion
2 posters
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100
Re: Kanie Mansion
Michelle se uita la el si incearca sa capete curaj. Vreau....Dar mi-e frica. Mie si lui Levi nu ne-a mai mers la fel dupa ce am facut-o.. ii explica incet, mai cu ciuda in vorbe. Ii era sa nu renunte la ea dupa, cand observa ca ei nu ii place sa o faca "hard" si des.
Dede- Admin
Nu e nevoie să îți fie frică. Eu te vreau pe tine. Să te simt mult de tot. îi zice argintiei pe un tom senzual și o mușcă de buză.
Acum se observa ce putin se aseamana in acest caz.. Dar era perfect si il placea foarte mult deci nu poate sa il refuze. Bine, imi pun increderea in tine..
Dede- Admin
Argintiul o ia în brațe și începe să o sărute pasional și lent. Îi dă ușor sutienul jos și o masează de sâni lung.
Si saraca nu a facut nimic pana acum..deci incearca si ea sa ii traga de tricou putin.
Dede- Admin
Ei, Alexander își duce o mână peste a ei și cu ea trage de tricou( să o provoace ușor) până îl dă jos. Avea și el corp sportiv, asemănător cu al lui Levi, doar e antrenat de Izaya sensei ă_ă . Revenind, argintiul se joacă cu limba ei, iar mâna îi o pune la piept, în zona inimii.
Sfarcurile ei se intaresc si argintia isi pune mainile pe pieptul si abdomenul lui, mangaindu-l cu mare grija, usor, sa nu il zgarie cu unghiile sau ceva.
Dede- Admin
Și cum a prins ocazia, rupe sărutul și coboară jos, la sfârcuri. Momentan începe să miște limba în jurul sfârucurilor. Cu mâinile începe să îi dea jos pantalonii încet.
Michelle geme tare si inchide ochii, tinandu-i strans asa. Chit ca era obisnuita cu sexul, era sensibila de la faptul ca era Alexander peste.. Daca era Levi, era mai obisnuita, dar cu el pe care il place mai nou si il place foarte mult, e altceva, ca nu au mai facut-o. Isi baga mainile in parul lui si il prinde.
Dede- Admin
Prima oară e mai greu, nu? Ei, Alexander e mai gentil. În cele din urmă îi suge sfârcul în gură și o lasă doar cu chiloței , începând să maseze acolo ușor.
Page 28 of 100 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 64 ... 100