Kanie Mansion
2 posters
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ei...Şi dacă aş face-o cu ei apoi m-aş întoarce la tine, ar mai fi bine? îl întreabă cu o sprânceană ridicată, stând faţă în faţă cu el, dreaptă. Dacă stai puţin să analizezi, fidelitatea ei a cam scăzut decând cu bunăciunile ăstea şi parcă nici ei nu îi plăcea asta, dar csf, n-ai csf.
Dede- Admin
Aș pune un câine să vă alerge prin junglă până vă potoliți. Fără puteri, desigur. zice el zâmbind inocent cu o tentă de sadicism. Da, Izaya nu o va mai bate. Dar o va speria rău dacă mai e infidelă.
Mă îngrijoram deja că mă laşi prea moale. îi răspunde chicotind şi îl sărută fără griji pe buze, apoi aruncă telefonul în pat şi îl ia de mână. Mergem la masă?
Dede- Admin
Ok. iar brunetul merge cu ea de mână în bucătărie. Acolo erau și gemenele cu Mira. Salut dragelor. Ce faceți?
Bine, tata. Ne e foame! zice Cecilia punând repede tacâmurile la masă ca să apuce să mănânce odată.
Dede- Admin
E aproape gata. spune el ce se pune pe scaun. Iar Mira le așează mâncarea, azi au somon la grătar. Uu. De ceva timp nu am mai mâncat pește.
Cecilia începe să mănânce prima, dornică să se umfle, să termine şi să plece în camera ei. Poftă bună. le urează însă bruneta tuturor şi se aşează lângă soţul ei, începând să mănânce.
Dede- Admin
Dar Shirley îi face şi ei semn să se pună la masă. Torres unde e? o întreabă când face o pauză. Cecilia termină prima şi pleacă.
Dede- Admin
Ah. E plecat în laboratorul lui pentru cercetări. A zis că ajunge până la ora de culcare. spune fata ce se pune pe scaun și începe să mânânce și ea. Akame termină și pleacă în camera ei.
Page 64 of 100 • 1 ... 33 ... 63, 64, 65 ... 82 ... 100