Kanie Mansion
2 posters
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ps, lenesu' planetei, trezeste-te odata! ii zice Cecilia hotarata si il ia de pe sanii ei, ridicandu-se in fund. Devenise foarte inactiv de la o vreme Levi. Inainte facea mai mult sport...Acum decat daca trebuie. Shirley pupa si ea motanul pe bot si incepe sa se joace cu labutele lui, ridicandu-l si toate cele. Intre timp, vine si pisica familiei, numita Cassy, care vede un nou animal in casa, pe stapana ei chiar, si sare la ei sa se joace.
Dede- Admin
Iar Izaya se uită la pisică și îi face loc și ei să se joace. Înțelegea limba pisicilor, că doar e motan lol. Bine că nu era Cassy genul de pisică posesivă , că altfel ieșea cu scandal....de pisici. Levi se trezește în cele din urmă . Nu am voie să dorm și eu mai mult? SUnt în creștere. se scuza Levi și se pune în fund. Da, de ceva vreme diminețile îl prind leneș.
Spre deosebire de restul femeilor din familie, Cassy era pasnica si jucausa, de aia incepe sa sara si sa umble de colo colo pe sanii pufosi. Pe Shirley o mai incomodeaza ca o doare cand sare dar nu se plange, ca doar e vorba aici de pisici!
Dede- Admin
Și uite că motanul și pisica se înțeleg reciproc, fiecare stă pe un sân( care sunt și mari, deci au loc) și încep să lingă femeia de față. So much love from cats!
Ce dragut. Iar bruneta, ca o mama protectoare, ii mangaie cu drag. Si ce daca esti in crestere? Ti-a ajuns. zice Cecilia si il trage repede sa se ridice din pat.
Dede- Admin
Meow. mieuna motanul drăgălaș ce își iubește bruneta. Iar Levi ca să scape de gura ei o ia în cârcă , face flotări pe jos în timp ce ea stă în fund pe spatele lui. Te poți uita la televizor dacă vrei. răspunde calm în timp ce făcea flotările.
Ei, aşa da. Ştiam eu că poţi dar ai nevoie de un impuls câteodată. sfârşeşte Cecilia chicotind şi stă cuminte acolo, cu picioarele încrucişate. Nu voia să dea drumul la tv, ci voia să fie atentă la el şi să numere câte face.
Dede- Admin
...... 97,98,99,100. Sunt de ajuns dragă? îi spune încă în poziția de flotare, după câteva minute se flotări.
Da. răspunde mai veselă şi se dă jos de pe el, pupându-l pe obraz. Eşti mult mai sexy când te antrenezi. zice pe un ton mai de alintat.
Dede- Admin
Iar el se ridică și o trântește ușor pe pat. Îi ridică bluza și îi sărută scurt pieptul Și nu merit eu să mă joc cu frumusețile astea? îi spune pe un ton senzual.
Page 38 of 100 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 69 ... 100