Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 37 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 11:18 pm

Bruneta îşi dă ochii peste cap. Cineva ar trebui să vă taie netul când daţi pe Game of Thrones. spune şi se aşează în funduleţ pe blat. Se uită la Alexander câteva momente dar îşi revine. Îi părea cam rău că nu putea fii al ei, dar ea îl avea pe Izaya. Şi Michelle încerca să discute cu mama ei dar şi ea avea nervi până peste cap când auzea că fata ei vrea să se căsătorească cu copilul ăla, aşa că argintia încearcă să o înmoaie cu discursuri d-ălea deep până îi vine mintea la cap şi încăpăţânatei ăleia şi acceptă. Fie. Ai aprobarea mea. Dar dacă îţi face ceva, să nu te prind că vii la mine cu smiorcăieli. Michelle nici nu avea nevoie de altceva, că sare în braţele mamei sale, foarte fericită. Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc! Jannette cedează şi o mângâie protectiv. Sper că l-ai ales bine.. îi zice în şoaptă şi îi dă drumul. Acum dă-i drumul şi vezi cum dai înapoi de el. Şi mama se pune în pat să se uite la televizor iar fetiţa pleacă fericită înapoi în bucătărie. Mă lasă! A acceptaaat! fără să ştie că Alexander a venit deja. Când îl vede, se opreşte brusc din toate şi roşeşte tare de tot. Shirley îi face semn să se ducă mai repede la el şi fata tresare şi o ascultă aşa că nu mai stă pe gânduri şi fuge să îl ia în braţe.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 11:22 pm

Iar Kazuya se întoarce la soția lui, zâmbind larg. Se pune lângă ea și o pupă drăgăstos pe buze, nu era nevoie de cuvinte. Alexander zâmbește larg, o strânge în brațe și o sărută lung de tot. Izaya totuși era lângă Shirley. Ah,ce frumoasă e tinerețea. chicotește în șoaptă.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 11:26 pm

Ce ciudă îmi e... se plânge şi bruneta şi îl ia pe Izaya din bucătărie, să discute şi copii singuri. Nici nu ştiu ce să zic...Nu trebuia să refuz. Nu trebuia să mă las controlată de mama. Îmi pare sincer rău! spune Michelle după ce termină sărutul, privindu-l în ochi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 11:43 pm

Nu e nevoie . Doar și-a făcut datoria de părinte. îi zâmbește cald și îi pune inelul pe deget. Se potrivește perfect!
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Apr 01, 2016 11:52 pm

Michelle se uită cu drag la inel. Îl ador! Mersi. îi zice bucuroasă şi îl sărută iar. Însfârşit găsise şi ea un băiat atent la ea care o plăcea aşa cum e.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Apr 01, 2016 11:56 pm

Perfect. Ce vrei să facem ca proaspeți căsătoriți? o întreba pe un ton mai senzual și o aproprie mai mult de el.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 02, 2016 12:06 am

Fetiţa bănuia la ce se referă el şi înghite sec, privindu-l în ochi. Doar ce o făcuseră acum aproximativ 10 ore, dar ce să facă şi ea...acceptă. Shirley îi spiona şi chicoteşte când aude. Se pare că nu contează cât de cuminte e Michelle, ei nu se pot abţine. şi se întoarce către Izaya, învârtindu-i o şuviţă de păr pe deget.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 02, 2016 12:17 am

Iar Alexander pleacă cu ea în camera ei. O lipește ușor de perete și o sărută pasional pe buze. Eh dragă, când ești cu jumătatea ta nu te saturi niciodată. și chicotește el. După se face în pisică și se pune între sâni ei, la căldurică. Am putea face și noi. Dar spre deosebire de ei, tu chiar ai treabă cu munca. și cască lung. Da, voia să facă sex cu ea, dar asta se poate lăsa pentru mai târziu.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 02, 2016 9:18 am

Ei...O sa ajunga si ei adulti si o sa vada cum e. spune plictisita si merge cu pisicuta inapoi in dormitorul lor, punandu-se pe pat si jucandu-se cu ea. Intre timp se trezeste si Cecilia.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 02, 2016 9:20 am

Levi încă dormea, cu capul pe sânii ei. Iar pisicuța se joacă cu es, și cum se simțea bine, îi dă un pupic mic pe buze.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 100 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 68 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics