Kanie Mansion
2 posters
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley ii mangaie dragastos chipul si coboara, dandu-i si boxerii jos si tot apoi ii ia penisul si il freaca. Ce repede te exciti tu, of.
Dede- Admin
Si isi incepe treaba ca o fata cuminte, sugand-o linistita, de la cap pana la baza apasat dar si rapid, ca sa il stimuleze sa termine repede.
Dede- Admin
Iar puștiul ține mâinile pe capul ei și împinge acolo ca să fie mai repede,gemând ușor și repetat.
Si cand te gandesti ca ea a vrut doar sa se sarute cu el... Of. Pana la urma, desface fermuarul de la bluza pana jos la buric si isi scoate sanii, frecandu-i penisul cu sfarcurile ei tari in timp ce continua sa suga.
Dede- Admin
De parcă ei nu îi place. Ei bine, argintiul simte că se excită rău când își freacă sfârcurile de penisul lui. Dar se mai abține puțin, oricum nu mai avea mult.
Îl apasă tot mai tare cu sânii, înghesuind scula acolo şi face în continuare ce făcea.
Dede- Admin
Iar în scurt timp își dă drumul. Dar ca să nu iasă nici o picătură din ea, îi o bagă pe toată în gură și o ține așa la ejaculare.
Îi era cam greu să înghită aşa, dar să zicem că are experienţă şi poate, iar după ce nu mai rămâne nimic, o scoate frumuşel şi îşi lasă sânii jos. Ce să faci, îl iartă că e micuţ şi e sensibil la excitare. Trebuie neapărat să găsim un moment în care să fim singuri câteva ore. îi spune punându-şi la loc sutienul şi trăgând fermuarul de la bluză, apoi se ridică în picioare zâmbind. Cred că mă aşteaptă de mult şi nu vreau să vină aşa că pa. apoi fuge repede afară, nu înainte să îl sărute pe obraz, îşi cumpără o sticluţă de 0,5L apă şi iese la Izaya. Scuze că ai aşteptat atâta.
Dede- Admin
Eh, Alexander se simțea mai bine după ce ia făcut ea oral și își pune pantalonii la loc și revine la muncă. Se simțea incomod că a înșelat-o pe Michelle cu mătușa ei, dar era ceva doar trecător. Revine la treabă. Izaya fuma afară și nu era prea atent la timp. Să îmi bag pula în ea de lege anti fumat, că am voie doar afară. zice el aproape în șoaptă, după revine la Shirley.Nu e nimic. Haide la biliard. Simt că am mâna bună. spune el chicotind și o ia de mână.
Page 57 of 100 • 1 ... 30 ... 56, 57, 58 ... 78 ... 100