Kanie Mansion
2 posters
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley face ca el şi de data asta o dă mai dreaptă dar nu îndeajuns încât să o nimerească pe cea din mijloc bine. Of, bine, gata, m-am săturat şi am obosit! Nu mai vreau să joc. spune supărată şi se întoarce cu spatele, uitându-se la Alexander, cu mâinile în sân.
Dede- Admin
Uite cine se plânge ca o puștoaică. începe să râdă î cet. Dacă nu mai vrei aici, putem merge la biliard.
Ah, biliard. E un joc la care nu te pricepi deci accept! spune mai veselă, făcând referire la momentul în care o bătuse, ştia el. Cu toate astea nu voia să plece aşa, cu una cu două de la Alexander fără ca măcar să îl sărute. Ah, dar trebuie să mă duc până la baie. Aşteaptă-mă afară. îi spune soţului ei şi îl sărută pe obraz. Iar o umbră micuţă este trimisă de către ea să îl tragă de pantaloni pe Alexander şi să îi facă semn să se uite la ea cum merge la baie.
Dede- Admin
Ok. spune brunetul ce pleacă afară calm. Alexander înțelege mesajul și merge la baia fetelor cu motivul că trebuie să verifice niște țevi
Noroc că baia era goală. Şi cum intră Alexander acolo, bruneta nu îl lasă să zică nimic că îl trage într-o cabină şi îl sărută pasional cu poftă.
Dede- Admin
Argintiul e mirat ușor, dar răspunde la sărut la fel și o strânge ușor de sâni. Avea pofte carnale.
Din pacate Izaya astepta afara si nu aveau timp de asta, dar nu ezita si ea sa isi puna mana pe pantalonii lui si sa maseze incet. In rest, sus, isi vedea de sarut si isi adancea limbuta in gura lui.
Dede- Admin
Mh, ramai dator. ii spune uracios si il saruta lung, muscandu-l de buza. Ai face bine sa te straduiesti sa termini repede.
Dede- Admin
Page 56 of 100 • 1 ... 29 ... 55, 56, 57 ... 78 ... 100