Kanie Mansion
2 posters
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100
Re: Kanie Mansion
Păi şi nu îi este foame? continuă să întrebe uşor mirată şi se uită la Izaya, apoi observă cum intră în bucătărie, sfioasă, Michelle, alături de părinţii ei.
Dede- Admin
Ba da. Așa că am oprit jumătate din porția mea pentru el. spune verzuia calmă, încă mai îi era foame, dar ar face totul pentru el. Ochelaristul se pune la masă. Iar Izaya termimă porția lui. Ce spirit de sacrificiu are copila asta... Iar Alexander? Era pe drum și el. Dar mânca singur pe undeva de teama lui Jannette. Se simțea încă neacceptat.
O zici de parcă nu mai poţi să faci o porţie.. Of. îi comentează bruneta şi îi face semn bucătarului să mai facă una iar el se pune direct pe treabă. După pleca acasă liniştit.
Dede- Admin
Ok.Mulțumesc mult. spune calmă și începe să mănânce. Izaya se ridică de la masă și o mângâie cu drag pe capul copilei. Ești un exemplu.
Bănuiesc că nu au trăit mereu bine dacă Mira vrea să oprească din porţia ei pentru Torres.. îşi zice Shirley terminând de mâncat. Se şterge la gură cu un şerveţel şi ia farfuriile să le pună în chiuvetă.
Dede- Admin
Iar Mira termină de mâncat și începe să spele vasele lângă Shirley. Kazuya mănâncă și el. Iar Izaya le privește pe cele doup zâmbind. Zici că e cenușăreasa. îi șoptește brunetei.
Shirley chicoteşte şi nu zice nimic, ci termină de spălat vasele şi se şterge pe mâini. Să nu îl laşi pe Torres să stea până prea târziu. Nu o să-i facă bine. îi spune fetiţei şi o mângâie şi ea pe cap, apoi se uită la Izaya.
Dede- Admin
Ok. spune fetița ce se spală pe mâini și îi scrie un mesaj lui Torres. Aww. Parcă e o zi plină de iubire. comenta Izaya încet.
Cam da. îi răspunde şi inspiră adânc, apoi îl ia de mână. Mergem şi noi? Michelle trage cu ochiul la ei în timp ce mânca liniştită. Se întreba unde e Alexander şi dacă o să fie peste 30 de ani fericită ca ei.
Dede- Admin
Ok. spune brunetul și merge cu ea înspre cameră. Torres cu Alexander ajung și salută pe cei de la masă respectuos. Îmi pare rău. Am mâncat în oraș cu cei de la muncă. Poftă bună. și merge în camera lui Michelle să se schimbe. Torres însă e luat de Mira. Fata e tare grijulie cu el. Îi pune masa caldă, îl așează bine la masă. Îi dă șervețele să se șteargă. Da, avea grijă de Torres mai ceva ca pe bibelou. Kazuya chicotește scurt și termină masa.
Page 65 of 100 • 1 ... 34 ... 64, 65, 66 ... 82 ... 100