Kanie Mansion
2 posters
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100
Re: Kanie Mansion
Cred că mi-am făcut griji degeaba...Şi când e mort de oboseală i se scoală de la sânii mei. îşi zice fetiţa mai veselă, liniştindu-se. I se cam duseseră toate îndoielile faţă de el, mai ales că era foarte drăgălaş. Îi înconjoară trupul cu braţele-i subţiri şi încearcă să adoarmă iar şi ea. Shirley se trezise şi se ridică din pat cu motanul în mânuţe. Of, ce leneşi am devenit..
Dede- Admin
Meow? spune motanul ce dă peste ochi cu lăbuța ca să se trezească. Iar Levi continua să doarmă, fără să facă ceva pervers. Totuși, visa cea pervers.
E târziu. Transformă-te. îi spune căscând şi ea şi îl lasă pe pat să revină la forma iniţială în timp ce ea se dezmeticea şi îşi aranja puţin părul ciufulit.
Dede- Admin
Iar motanul se reface în Izaya. Mrr. Ști cât îmi place în forma de motan. face pe plângăciosul și cască lung, îi mai era puțin somn.
Ştiu, ştiu. Ai motivele tale, logic. îi răspunde zâmbind şi îşi pune discret o mână pe piept, intenţionat, logic. După merge la baie să se spele pe dinţi, că încă nu a făcut-o.
Dede- Admin
Iar el oftează lung. Merge și el să se spele pe dinți. Totuși, după ce termină o apucă de sâni de la spate și îi masează. Te referi la motivul ăsta? îi zice cu o voce suavă , în șoaptă la ureche.
Având în vedere ce cuminte te faci când te bag cu capul acolo, mai întrebi? zice şi ea după ce termină să se spele şi chicoteşte scurt, uitându-se cu coada ochiului la el.
Dede- Admin
Nu e nevoie. spune brunetul ce o strânge mai tare acolo, dar o,, înțeapă,, ușor la fund cu penisul erect din pantaloni.
Deja se udase, săraca. Se pare că obiceiurile vechi nu se uită niciodată. Şi cum o strângea el, ea se împinge cu mâinile în chiuvetă ca să stea dreaptă. E târziu..
Dede- Admin
Copii încă dorm. Nu cred că e. spune brunetul încet. O mușcă se lobul urechii și îi dă maieul jos, iar jos așează penisul între picioarele ei pt a o freca de colanți.
Page 71 of 100 • 1 ... 37 ... 70, 71, 72 ... 85 ... 100