Kanie Mansion
2 posters
Page 81 of 100 • 1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100
Re: Kanie Mansion
Bruneta are iar orgasm şi cade cu mâinile în coate. Mai tare, Izaya! Mai tare! îi strigă printre gemete.
Dede- Admin
Și nu zice nimic, ci mărește ritmul foarte mult. O apasă așa de tare în uter încât ar da impresia că vrea să treacă și de el. Se apleacă ușor și abuzează de sân, mărind și puterea vibratoarelor.
De la vibratoare, fata are iar orgasm şi nu mai ştie ce să facă. Îi venea să îşi dea iar drumul.
Dede- Admin
Și mărește încă o dată ritmul ca să dea drumul mai repede. Nu de alta, o putea ,, călării,, până dimineața dacă voia, dar trebuia să meargă și acasă. Îi dă o palmă la fund și tot dă mai puternic în uterul ei. Vibratoarele dă la puterea maximă. Iar sânii ei se fac ușor roșii de la cât de mult o strânge acolo.
Să meargă acasă? Prostul. Găseşte pe una căreia îi place cum o face el şi o lasă? Ce nesimţire.. În fine, Shirley continuă ceea ce făcea, gemând atât de tare încât sigur îşi pierdea glasul dimineaţa următoare.
Dede- Admin
Mrr. M-am răzgândit. Voiam să plec acasă după o oră. Dar mai bine nu, te voi fute până dimineața. spune pervers și mărește pentru ultima oară ritmul... Că tot are o limită și el.
Fata nu spune nimic şi îşi vede de a ei. Cu toate astea, îi convenea.
Dede- Admin
Iar el își dă drumul puternic și mult în ea. A obosit și el, așa că ia o pauză scurtă și se întinde cu spatele de canapea. Hmm. Aș putea să îmi chrm frații. Dar mii lene. își zice în gând. În perioada asta împărțea tot cu frații, chiar și femeile.
Şi cum şi-a dat drumul şi s-a sfârşit partida, îşi aminteşte tot şi se ridică repede în fund, uitându-se la Izaya cu drag. Ah, ce bine arăta înainte.. Apropo, eu sunt Shirley. Shirley Readly. îi zice întinzându-i mâna. Trebuia să îşi fi amintit şi el.
Dede- Admin
Izaya Orihara, plăcerea îmi face mie spune zâmbind.Și după câteva secunde, îi revine și amintirile. Se uită la ea lung, după la reflexia lui din oglindă. Trage cu ochiul la ușa între deschisă și vede cum e after party de după concert și frații mai fac poze. Să nu îmi spui că ai călătorit în timp ca să ți-o tragi cu mine. spune el acum pe un ton serios. Deși în gândul lui moare de râs.
Page 81 of 100 • 1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100