Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 90 of 100 Previous  1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 90 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 3:11 pm

Am mai mâncat mistreţ...deci da. îi răspunde încet. Bine, era o diferenţă între focul făcut în pădure care prăjea carnea şi focul din cuptoarele din castel, dar nu avea de ales, oricum. Mama ei o învăţase ca, dacă o să fie vreodată răpită, să nu vorbească prea mult şi să accepte ce îi dau ei, atâta timp cât nu e otravă sau mă rog. Aşa că fata aşa făcea. Totuşi o cam deranja natura că îi se agăţa rochia şi se murdărea, aşa că o ţinea mai sus cu mâna liberă. Poate le cerea după o rochie de schimb, dacă aveau. În ''grupul'' vostru sunt şi fete?
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 3:14 pm

Da. Medicul și câțiva asasini sunt fete. De ce? o întreba în timp ce îi se servea porția și începe să mânânce. A primit și pâine ca să nu fie prea grea carnea. Sora cu Lubbock controlau zona dacă erau capcane sau urmăritori.
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 3:16 pm

Ar avea vreo rochie de schimb? A mea e scumpă şi se rupe repede. E de la mama. Nu vreau să o stric. îi explică calmă şi ia porţia ei, uitându-se puţin la carne, analizând-o.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 3:20 pm

Cred că da. și continuă să mănânce. După ce termină strigă către tipa cea mai apropriată. Monaa, poți veni puțin? Prințesa are nevoie de niște haine de schimb. strigă către roșcată. Roșcata dă din cap și merge până la cortul ei să caute niște haine. În câteva minute le primești.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 3:23 pm

Deci, cu ce te aştepţi să te ajut eu să ''iei înapoi ce îţi aparţine'' ? îl întreabă în continuare, mai încet. Nu voia să audă toţi de acolo. Începe şi ea să mănânce, dar trăgea ocazional cu ochiul la el. Se pare că partea cu ''nu vorbeşte mult când e răpită'' nu o prea respecta.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 3:28 pm

Uhm. spune în timp ce se gândește . Din ce a văzut, a văzut că bruneta nu prea știe despre război sau de ce a atacat el castelul. Păăăi. Familia mea normal era cea care trebuia să fie la tron. Unul a greșit și regele ia pedepsit pe toți. Iar eu sunt singurul care a mai rămas să ia ce e înapoi. Cum mă ajuți tu? Uhm.. Trebuie să te iau de soție. îi explică totul pe scurt fără să fie nevoit să dea detalii ce ar putea să o sperie. Da, Izaya e mai protector cu oamenii aici.  Între timp, Mona se întoarce la ei cu o plasă cu haine lejere de schimb. Și dacă e să fac o introducere, Mona este un asasin de-al lui Izaya. E mai mică, are 17 ani. Familia ei a fost atacată de hoți și Izaya a luat-o în grijă. Lubbock a învățat-o cum să se lupte și arta spionajului.
Mona:
Spoiler:
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 3:50 pm

Bruneta tresare si roseste putin in obraji. Nu ma poti lua de sotie. Mana mea e promisa printului din casa Lanniston. (ma rog, am uitat numele ala) ii zice pe un ton sigur. Ea nu stia cum se pot rasturna situatiile cand esti ostatic.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 3:57 pm

Eh... Să zicem că am rezolvat problema asta. I-am dat o sumă mare de bani ca să nu se implice. Ceea ce voia familia lui era doar să se îmbogățească pe seama regatului. și ridică din umeri. În plus, am auzit și zvonuri aiurea legat de familia aceea. Am auzit că femeile de acolo sunt puse ca sclave, nu soții. Eu cred că toți oamenii sunt egali, iar conceptul de sclav nu ar trebui să existe. spune de data asta sigur pe el. Iar resturile ce au rămas sunt date dragonului. Dragonul vine la el și brunetul îl mângâie de cap. Da, cineva are animale ciudate de companie.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Sat Apr 23, 2016 4:08 pm

Fata nu prea stie ce sa ii raspunda si isi apleaca capul, tacand. In plus, ii era frica si de dragon. Lasa farfuria ei intr-o parte si se scutura pe maini.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Sat Apr 23, 2016 4:11 pm

Lasă dragonul să zboară liber pe cer. După se spală pe mâini . Cum? Era lac foarte aproape la doi copaci și le spală acolo. Le usucă cu prosopul și se întoarce la ea.Dar hai mai bine să ne cunoaștem. Eu sunt Izaya, îmi pare bine. spune zâmbind și întinde mâna.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 90 of 100 Previous  1 ... 46 ... 89, 90, 91 ... 95 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics