Kanie Mansion
2 posters
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Atunci să nu mă mai ceri! Până la urmă, ce ai tu să îmi oferi? Ce ai tu să oferi regatului? Nimic! Vii din pădure şi te bazezi pe un dragon, atât. îi spune mai supărată. Voia neapărat să ajungă înapoi la mama ei.
Last edited by Dede on Sat Apr 23, 2016 7:38 pm; edited 1 time in total
Dede- Admin
Pot să ofer ceea ce nu poate oferii tatăl tău. Pace,libertare, educație. spune prima oară calm. Dar după se duce la ea și o ia de guler. Dar nu are rost să spun asta unei persoane ce se gândește doar la lucrurile materiale. Nu ști cum e să trăiești așa. Câte orori am trăit în timpul ăsta din cauza tatălui tău. și se uită în ochii ei, îi transmite în gând toate amintirile lui, tot ce a văzut el. Eh, o fată care stă doar la castel nu poate să înțeleagă aceste lucruri. Am promis mamei tale că nu te voi rănii... Eh, o să te fac eu femeie ca să înțelegi viața de adult. și o trânește ușor pe iarbă. A văzut și ce a gândit ea recent. Supărată că nu ți-am sărutat mâna? Am uitat. Acuma o să te compensez. și zâmbește pervers și o sărută de buze pasional.
Shirley se sperie şi refuză să îi răspundă la sărut. Oricum nu ştia să sărute, căci nu mai fusese cu nimeni până atunci. Îşi pune mâinile pe umerii lui şi încearcă să îl împingă de pe ea.
Dede- Admin
Iar el rupe sărutul și se uită lung la pieptul ei enorm de generos. Îi dă bluza mai jos ca să iasă sânii goi la înaintare. Nu ști să săruți, dar mama natură a fost foarte darnică cu tine. și începe să îi sărute pieptul drept. Cu o mâna îi masează sânul liber. Iar cu mâna liberă începe să desfacă rochia între picioare.
Mh, opreşte-te, te rog! îi zice continuând să îl împingă. Nu îi convenea deloc ce făcea şi îi era frică.
Dede- Admin
Iar el o ignoră. A fost băiat drăguț toată ziua și ea a fugit.Am fost băiat drăguț toată ziua și uite cum te-ai comportat...Meriți o pedeapsă. spune el mai cu ură și începe să îi sugă încet sfârcul. Jos îi masa vaginul cu două degete ca să se ude.
D-Dar...Am vrut doar să merg acasă! îi zice mai tare şi îşi duce repede mâinile la mâna lui dintre picioarele ei. Te rog...Sunt virgină!
Dede- Admin
Am înțeles că ai 20 de ani. Cam târziu să mai fi virgină... murmură el. Și pentru că m-ai supărat.. iar brunetul începe să o muste de sfârc. Iar jos o masează mai apăsat.
Fata geme tare când o muşcă şi îl strânge de mână. Nu mint! îi spune în continuare mai greu. Mai ştii...Primul lucru pe care mi l-ai spus a fost să nu îmi fie teamă că nu o să mă violeze nimeni.
Dede- Admin
Iar el oftează. Atunci te voi convinge să o faci de bunăvoie. spune zâmbind mai pervers. O sărută încet și senzual de buze. Iar jos o masează mult mai încet, dar apăsat ca să o stimulze bine. Cu mâna liberă îi masa ușor sânii, cu degetul arătător îi apăsa pe sfârc.
Page 95 of 100 • 1 ... 49 ... 94, 95, 96 ... 100