Kanie Mansion
2 posters
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100
Re: Kanie Mansion
Shirley se cam piteste de privirile celorlalti dupa Izaya si nu zice nimic. Ocazional se mai uita dupa umarul lui la cum arata sclavii. Ii era cam mila.
Dede- Admin
Iar sclavii le deschid poarta și Izaya cu armata lui începe să intre acolo. Majoritatea liderilor s-au conformat de teama de a nu fi uciși ca unii dintre ei de sclavi. Toți sclavii se uită la Izaya ca pe un erou și începe să îl conducă pe el la cel mai mare castel de acolo. Coboară jos și îi întinde mâna brunetei să se dea și ea. Se uită împrejur și se simțea deranjat. Clasa bogată era îmbrăcată în haine scumpe și foarte curați, ia sclavii purtau haine rupe și foarte murdari. Nu îmi vine să cred ce se întâmplă aici.. E mai rău decât am crezut. își zice el în timp ce își mușcă din deget. Voi îmi aduceți lucrurile în castel. Dormim acolo la noapte, mâine voi alege și cine va conduce acest loc de acum încolo. Momentan vreau să vizitez locul acesta. și așteaptă să se dea ea jos. Se gândea să meargă prin piață cu ea.
Bruneta se da si ea jos si evitasa se uite la oamenii din jur. Dar cine conduce locul asta? il intreaba pe Izaya mai sfioasa.
Dede- Admin
Conducătorii de sclavi, până i-am eliberat eu... Aceștia se folosesc de ei ca să producă aur. Dar în condiții inumane.. și se plimbă cu ea prin piață. La un perete dintre tarabe era o copilă ce plângea. S-a pierdut de mama ei, săraca.
Printre toţi acei oameni ciudaţi, dă şi ea de cineva mai ok şi care avea şi nevoie de ajutor. Hei, fetiţa aia plânge. Oare ce a păţit? îl întreabă pe Izaya, arătând cu privirea spre ea.
Dede- Admin
Probabil s-a pierdut de părinții ei. În orașele de genul se întâmplă des. și ridică din umeri. Fetița plânge și strigă după mama ei, dar cum nu e acolo..
Dacă el nu acţiona, Shirley ia atitudine şi merge la ea, mângâind-o uşor pe cap. Te-ai pierdut de mama ta? Unde ai văzut-o ultima oară? o întreabă blând şi se apleacă, privind-o.
Dede- Admin
Iar fetița se sperie ușor din mai multe motive. Că ea îi e necunoscută și vă o întreba. Izaya observă și oftează scurt. Se duce la ele și se așează pe genunchi. Vezi moneda? zice calm. Fetița dă din cap că da. După unește palmele și ascunde moneda în mânecă. Uite că nu mai e. și fetița e mirată. Daaar uite unde e. și îi o scoate din ureche și îi o dă ei. Fetița se înveselește. Să o păstrezi, e valoroasă. îi zice zâmbind și se ridică în picioare. Fetița îi ia pe amândoi de mână. Așa. Să îți găsim mama. și o ia înainte.
Shirley e surprinsa dar o strange pe fetita de mana si merge in ritm cu ei. Nu stia unde, dar mergea!
Dede- Admin
Ah, ne plimbăm cu micuța asta de mână. Parcă am fi părinții ei. și chicotește scurt Izaya. Fetița era atentă mai mult să se uite după mama ei. Dar îi aude și pe ei și zâmbește.
Page 92 of 100 • 1 ... 47 ... 91, 92, 93 ... 96 ... 100