Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
N-Nu vreau! Nu vreau decât după ce sunt căsătorită! îi zice hotărâtă, rupând sărutul. Totuşi, se udase puţin. Era inevitabil.
Dede- Admin
Ei, și de ce ai vrea tocmai atunci? Ți-am cumpărat prințul să nu se bage. Singurul potențial soț sunt eu și numai eu. spune mai nervos. Totuși, dacă îl mai supără odată chiar că renunță la a mai face pe drăguțul și trece peste promisiune. Ok. Nu vrea sărut. Atunci fac altceva. și revine jos la sâni, începând să sugă sfârcul ce era tare din cauza mușcăturii.
Dar nici acolo nu îi convenea, că era deranjant şi pe iarbă era incomod. Of, atâtea probleme...Iar brunetei nu îi plăcea ideea de a fi cu cineva care o obligă să facă sex cu el.
Dede- Admin
Știi ce? Trec peste promisiune. Degeaba mă comport frumos cu tine. spune deranjat și o pune capră. Îi dă rochița la o parte unde îi acoperea fundul. O apasă cu capătul penisului erect. Aproape o penetra.
Te implor! Promit să fac tot ce zici de acum încolo şi să fiu drăguţă, politicoasă, orice! îi spune începând să tremure uşor, întorcând capul la el să îl privească milos.
Dede- Admin
Sigur.. și retrage pt puțin penisul. .. că nu. și o penetrează adânc în vagin. O strânge de fund cu palmele și începe să o miște du-te vino.
- Spoiler:
Shirley geme foarte tare când intră în ea aşa brusc. Îşi duce o mână la gură să se abţină totuşi şi cu cealaltă se sprijină de copac. Te urăsc! Nu o să mă căsătoresc niciodată cu un asemenea nesimţit!
Dede- Admin
Vai tu. Am fost drăguț cu tine tot timpul și așa faci? Femeie nerecunoscătoare. spune nervos și mărește ritmul și adâncirea lui. De supărare îi dă o palmă la fund.
Bruneta se împinge în copac şi pune şi cealaltă mână pe el. Era încordată, cu capul în jos şi o durea foarte tare, încât ajungeau să curgă picături de sânge şi pe jos.
Dede- Admin
Brunetul simte cum se încordează și cum cade sângele pe jos. Oftează scurt. Nu voia să aibă sechele. Așa că face altceva. Momentan face ritmul încet și lung. Se gândea să o și sărute de gât, daaar nu era momentul. Măcar nu o mai strânge de fund și nu îi mai dă palme.
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100