Kanie Mansion
2 posters
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mh, da, şi pe mine. şi îşi dă cu podul palmei pe la gură să şteargă sângele. Nu pot să zic că asta era tocmai modalitatea noastră de împăcare pe care mi-o imaginam, dar merge. apoi chicoteşte.
Dede- Admin
Iar el închide ochii. Nu contează.. Acum te poți împăca și cu vara ta. Că o parte din vină am avut eu cu Izaya... și după adoarme. Că da, dacă ei se căsătoresc, nu vor încerca să se amestece în viața bruneților. Bine, băieții se vor mai bate că asta o fac de mai demult să le cunoască pe ele.
Ea nu ştie exact ce să zică despre asta. Se mai gândea mâine eventual. Până atunci închide şi ea ochii şi adoarme.
Dede- Admin
Și trec orele și se face dimineață. Jimin se trezește primul, dar cu o lene foarte mare. Menține ochii închiși, dar o strânge mai tare în brațe.
Când se trezeşte fata, ea deschide ochii. Vede că Jimin încă îi avea închişi şi îl sărută uşor pe obraz apoi se ridică cu grijă de pe el şi din pat.
Dede- Admin
Iar Jimin revine la somn. Se pare că atunci că transformarea ei la obosit mai mult decât a crezut. Da, blondul hibernează puțin. În timpul săptămânii, familia Kanie a sărbătorit zilele de paști. Vacanța pentru copilași e gata. Așa că majoritatea s-au dus la facultate. În timp ce adulții își văd de treburile lor.
Serenei îi era foame şi era curioasă dacă mâncarea mai are acelaşi gust ca înainte de transformare. Merge să se spele pe faţă şi pe dinţi apoi se schimbă în haine de casă şi încearcă să-l trezească pe blond. Psss, sunt goalăăă. îi şopteşte uşor şi suav la ureche.
Dede- Admin
Și cuvintele ei l-au trezit imediat. Sare pe ea și o pipăie peste tot . Până când se trezește și o vede normal. Huăă. Mi-ai stricat somnul. se plânge Jimin în timp ce căsca.Dar tot rămâne peste ea.
Fata începe să râdă şi îl ia în braţe, băgându-l cu capul între sâni. Gata, gata. Doar nu te superi pe mine, nu? apoi îl mângâie drăgăstos. Aşa să te tăt trezeşti.
Dede- Admin
Și normal în perioada aceea blonda avea sânii cei mai mari. Se simțea bine de tot acolo și se alintă .Se pare că începi să ai și părți din vechea personalitate, nu doar corpul spune el chicotind. Bine, nu e că nu era frumoasă și drăguță matură. Era, dar cel mai bine îi stă când sunt de aceeași vârstă.
Page 15 of 100 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 57 ... 100