Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 1 of 26 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next

Go down

Kanie Mansion Empty Kanie Mansion

Post by Dede Sun Apr 30, 2023 10:20 pm

Bruneta ascultă şi dă din cap. Mersi că mi-ai zis. Deci am cale liberă să-l pedepsesc. Două lucruri iubeşte maxim în viaţa asta: pe Serena şi banii. Nu o să i-o afectez cumva pe Serena, bineînţeles, dar o să-i dau pagubă la contul bancar. Abia aştept să-i vedem reacţia. şi chicoteşte. Apoi spune ca să audă ambii zei: Ok deci ne trebuie o situaţie tensionată între Akame şi Damian ca să se trezească adevărata Akame şi o situaţie în care Raven e nevoită să-i salveze pe amândoi deodată altfel mor, ca să mă trezesc eu originala. Mâine e o zi lungă. şi zâmbeşte, dar se gândea şi la un plan. Până atunci, noapte bună dragilor.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon May 01, 2023 4:22 am

Noapte bună, Vishuu. zise Jimin ce era de acord cu idea. Ne auzim maine, Vishuu. Noapte buna. zise si cealată. Trece timpul iar Akame de pe pământ are o alta amintire. De data asta era într-un loc necunoscut , semăna cu holul unui palat. In fata ei era Hades care o întâmpina. Bună Akame-san. M-am întors recent in Celestia. Cum mai ești tu si Damian? zise zeul Egiptului prietenos , ea ii Răspunde Încă nu si-a trezit potențialul întreg in univers. Se antrenează si face misiunile lui. Eu mă uit in continuare la toate universurile distruse din camera mea ca să îmi notez fiecare greșeala semnificativă ca să nu se repete iar in cel din prezent. Cât si mai ma plimb singura prin univers sau pe aici in Celestia de curiozitate. ii Răspunde Akame cereasca din vis. Ce e cu locul ăsta?! Un palat asa de frumos nu am văzut in viața mea. Si ce am zis acolo!!?! Mă uit după fiecare univers distrus ca să evit greșelile?!?! Ce fel de treaba mai e si asta!???! spuse extrem de curioasa de ce a văzut. Fata din vis se misca si ajunge in camera ei. Se duce in oglinda si era reflexia unei roșcate cu un zâmbet superb. Akame e atât de mirata de aspectul ei fizic încât se trezise. Era dimineața de data asta.
Ce fel de vis a fost si asta? O fata roșcata ce face treaba complicata într-un palat ce are același nume ca al meu…. si se ridica in picioare. A fost doar un vis frumos. Nu am idee ce e cu el dar nu îmi pasă acuma. Trebuie să mă pregătesc. cât si Damian se trezise ca el a adormit primul. Se întindea si moțăia puțin. Kaneki încă dormea dus.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Wed May 03, 2023 9:32 pm

Între timp, când abia răsărise soarele, Raven era foarte somnoroasă aşa că decide să vină şi ea în cort. Dacă nu ne-a atacat nimeni toată noaptea, nu o să ne atace imediat de dimineaţă. îşi spune în gând în timp ce se aşează cu grijă lângă Damian când încă dormea. Închide ochii şi imediat intră în lumea viselor. Nu îl simte pe argintiu când el se trezeşte.

Serena era ok, nu o deranja să stea trează noaptea. S-a uitat la cer şi s-a mai antrenat în aer. Când a răsărit soarele, a intrat şi ea în cort şi doar stătea treaz şi se uita pe telefon.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Thu May 04, 2023 12:09 am

Damian se uita la movalie si o săruta pe obraz. Mersi ca ai avut grija de mine sa dorm. Acum e rândul meu. zise cu o vace calda si o mângâie puțin pe cap. Cred că merg să fac micul dejun pentru amândoi. Dar vreau sa o țin puțin in brațe. iar argintiul o strânge puțin , cât si ii da din mana lui ca sa se refacă mai repede.

Kaneki între timp se trezise si se uita la Serena. Am dormit ceva. Tu cum ești Serena? zise brunetul din fund.

Meanwhile cât timp Akame s-a mai calmat si își facea micul dejun, la biroul zeului varcolacilor vine un servitor la el. Buna dimineața. Aici e raportul cu cei șase. zise neutru. Zeul se uita la pozele lor. In special la Vishuu cât si la Akame. Să îmi fut una că aproape nu le-am recunoscut. Zice-ți-mi tot ce au făcut imediat. Vishuu e zeul karmei si nu as vrea sa ma lupt cu ea la putere maxima. Cât si a doua……Am auzit multe zvonuri despre ea, de e cum se aude in lumea zeilor, Celestia, mai bine am renunța. E deja prea mult. zise zeul ce știa despre amândouă. Într-adevăr Vishuu e o zeita foarte rea la manie, dar ce e așa special la femeia aia, Akame? zise servitorul curios. E un inger cu puterea unui zeu, ii se mai zice Creatoarea Haosului, The Godslayer. Din ce am auzit, ea a ucis mii de zei in trecut. Foarte multi zei care erau considerați fie prea slabi, o amenințare pentru univers ori abuzau de putere, asta le-a făcut felul cu acceptul tuturor de la conducere. Atât Lucifer cât si Vishuu trebuiau să se lupte cu mulți zei ori grupări de facțiuni rebele ce își doreau locul lor, dar nu s-a întâmplat nimic că femeia asta ii elimina din prima. De atunci toți zeii au respectat locul lor in univers de frica să nu ne omoare asta. zise detaliile către servitor. Ce femeie rea. Omoară mii de zei dacă vor să facă ceva necurat in univers. zise uracios. O să facem un plan pentru ea așa cum am făcut cu aia trei zei. Te ținem la curent.

Akame cea cereasca se uita la zeul lor si râdea puțin. Know your place, zeu potaie. De ar știi Vishuu câte parașute visează să ii ia locul ei….Dar m-am ocupat eu de ele. De voiau unele pe pământ sa o ia pe Vishuu din Raven când nu știa de toată treaba asta, ii omoram eu. Cât si de auzeam de ceva complot in Celestia, le tăiam capetele imediat. Acuma că mă ajuta cu Damian, suntem chit. si chicoteste puțin. Că cu treaba ei împreuna cu Damian , ea s-a ocupat mai mult pe partea de zei. Ca mulți își doreau un zeu si rol important in univers ca cel al lui Damian, Raven, Kaneki sau Ragnar. Dar elimina ea dinainte cât timp Damian își petrecea viețile cu fetele lui.

TREABA TA ESTE SA OMORI ZEI!?! Vai de capul meu acum inteleg de ce Damian a ascuns asta de noi.
Zise repede si Shiva.

Nu toți zeii sunt puternici , buni, utili ori in regula. De e un zeu ce nu își face treaba ori vrea sa facă un cacat imens , îl elimin eu. Când am devenit un cuplu oficial eu si Damian, mana mea de inger s-a transformat in una de zeu. Dar am luat-o de la capăt de la zero si am obținut statutul de zeu in Celestia după ce am ajuns la un nivel ridicat si am demonstrat fata de zei ca sunt imparțială si ca îmi respect obligațiile fata de Damian cât si de univers. Eu reprezint haosul. Damian a trebuit sa aducă zeii la viața , eu trebuie sa le-o iau. zise încercând sa îl facă pe Shiva sa înțeleagă.

Shiva se linisteste
Mdaaa. Relația de zeu al ăstuia e fix cu ucigașa de zei. Dar când aud de ce o faci , Yeah, i can agree. Nu toți zeii sunt buni ori utili ori something else.

Zeul ăstora de exemplu merita eliminat. Cu sau fără lupta asta cu voi, el trebuia din prima zi sa se lupte cu voi cât si sa își asculte oamenii ce erau loviți grav de noi. Dar el nu a făcut-o. A ascultat de sefii aia si acum e un dezastru. Nu merita nici titlul de god, nici de gardian. A picat testul zeilor. Trebuie eliminat si lăsat consiliului din Celestia sa aleagă o noua gazda care are mai multă empatie cât si e un lider , nu un sclav al unora cu puteri de zeu. A fii gardian nu înseamnă sa fii si leneș. zise părerea ei

Eu trebuie sa previn un haos uriaș in univers , cum ar fii nebunia lui Damian ori de vreun zeu nu își face treaba ori abuzează de putere. Dacă cu Damian o rezolv simplu , pe ceilalati ii omor. Pe lângă asta, eu trebuie sa provoc un haos pentru a obține ceva pentru buna funcționare a universului, cum ar fii sa testez gardieni ori sa fac populația mai puternica cu mine ca adversar.

Când o zici așa, inteleg care e treaba ta cu ucisul de zei. Ca sunt de acord cu tine ca a eșuat in datoria lui de gardian. Ragnar ori Kaneki never ar sta atât pana sa iasă la bătaie.

Intocmai. Cat si zeii din Celestia nu se amesteca cu treaba noastră ca știu si ei ca e nevoie de forma voastră completa in univers. De Jimin se ocupa Vishuu ca e vorba de Karma, de asta ar trebuii sa ma ocup eu ca in loc sa își respecte obligațiile cerești , a provocat un haos prea mare prin neparticipare. Cum eu sunt Creatoarea Haosului, e si in interesul meu.

Inteleg. Zeul distrugerii se ocupa de oameni ca sa respecte zeii, Creatoarea Haosului se ocupa de zei ca sa își respecte obligațiile cerești ca să nu fie haos in univers. zise ce a înțeles din discuția cu Akame.

Cam avem treburi similare dar diferite. El vă dă raportul vouă , eu le zic zeilor din Celestia după ce termin. Cum nu am avut pana acum vreo reclamație nici din partea lui Yahve, nici din partea lui Vishuu ca m-ar fii mustrat urat in secunda doi de aveam o karma prea nașpa , zic ca îmi fac treaba okey.

Se baga si Jimin in discuție. Eu sunt razbunarea , Damian distrugerea si Akame e haosul. Suntem o echipa for a while de am cam luat chestii unul de la altul. Dar cu ea echipa e gata. Suntem patru băieți si doua fete. O echipa e condusă de echilibru , cealaltă de haos. Nu faci tu echipa Akame cu Ragnar si Kaneki? Le trebuie niște haos ca prea sunt ei pacifiști hehehe. zise blondul cu ideea. Ca in schema asta el cu Shiva fac echipa cu Vishuu, iar Akame cu Lucifer si Nitel. Vishuu ca sa ii potolească pe gemeni din a nu fii too much, Akame sa ii corupă pe ai ei ca sunt prea blânzi.

Lucifer nestind de Akame, nu a tras cu urechea. Dar de afla ca Damian e in relație de zeu cu Creatoarea Haosului, îl oprea imediat pe Kaneki.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Fri May 05, 2023 10:27 pm

Cum treaba asta devenise ceva normal pentru ei, Vishnu nu se bagă în conversaţie. Tot ce vă zic e că trebuie să-l potolim pe Kaneki înainte să facă ceva şi mai grav şi să ajungă să se omoare între ei. iar apoi aruncă un ochii la Raven. Movalia simţea căldura lui Damian şi îl ia în braţe, lipindu-şi corpul de al lui. Kaneki? ... Nu... E Damian. Ah, n-ar trebui să fac asta, dar câteva minute de îmbrăţişare nu o să îl înnebunească, nu? îşi spune în gând, cu o mică remuşcare, dar şi egoistă. Îşi bagă capul la gâtul lui şi are un zâmbet micuţ. Se simte bine să ştiu că nu numai eu mai am sentimente pentru noi şi fosta noastră relaţie. Toate gândurile astea o fac să se trezească şi ea încet, dar nu îi dă drumul. Îl cuprinde cu braţele şi pune un picior peste el.

Huh, neaţa. spune când stătea întinsă pe salteaua ei şi întoarce capul la el. Bine. Abia aştept să pornim iar la drum. răspunde simplu şi răsuflă. Se uită la ceas, era cam devreme dar aia e. Mergi să te pregăteşti, să ajungem la timp la locaţia aia unde ne vedem cu Damian şi Raven.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon May 08, 2023 12:50 am

Damian deși îl urăște pe Kaneki, nu vrea sa ii ia viața. Îl opresc eu să nu ii facă un rău degeaba in caz dacă are nervi. Dar cum am zis si ieri, ori îl calmeaza Raven ca e soția lui, ori îl separ pe Lucifer de el si îl omor eu. Am libertate totala in privința asta.  M-am saturat si eu de Kaneki. De nu își facea treaba cum trebuie in iad , nici nu se mai nastea si evitam o grija. E ultimul univers in care îl mai las să îl rănească pe al meu. Fie se termina ura lui cu frumosul, ori nu o să mai existe vreodată Kaneki. Se crede el acuma protejat de destin că Lucifer nu are nici un blestem dacă greșește. Doar că de data asta nu mai sunteți oameni ca sa nu ii pot face nimic, ci zei , iar eu mi-am pierdut răbdarea.

Zise Akame extrem de uracios de destinul lui Kaneki pentru următoarele universuri.

Totuși încă cred că se poate rezolva fără să ii facem un rău. După misiunea asta cred că se va potolii ca nu îl va mai vedea pe Damian ca e exilat. zise Akame care deși nu vrea să ii facă un rău degeaba cum ar vrea Jimin cât si Damian, ea i-ar face si cel mai mare rău dacă trece linia. Cum intenția lui Kaneki ar provoca un haos puternic in univers, Akame are libertate totala din partea zeilor să îl separe pe Lucifer de Kaneki si consiliul zeilor sa ii găsescă o noua gazda care nu ar avea o râca cu un alt zeu. Jimin când aude ce ar pății Kaneki de nu se rezolva cu frumosul, se linisteste si el.

Ok. Facem cu frumosul. Fara bătaie dacă asta e pedeapsa lui Kaneki. După misiunea asta va ajut si eu fetelor. De vor sa se bată ii separ si eu. zise blondul scurt. Akame in schimb avea griji mai mari.

Mă aștept să se certe in schimb si la ce nervi are Damian, chiar ar distruge totul iar si nu va mai vrea sa audă de nimeni. Îl opresc eu daca o sa vrea sa facă asta. Am petrecut mult timp pana ca amândoi sa fim multumiți de un univers. Nu las ura cuiva să ne strice munca in van.

E chiar prost de nu se rezolva cu frumosul. Dar mă rog, nu mă bag că nu îmi pasa. In schimb de vrea Damian să distrugă universul, te rog Akame sa tragi de timp ca sa îl opresc eu dacă nu poți tu.
Zise Shiva care era mai interesat de partea asta. Akame da din cap aprobator.

Damian in schimb se uita la ea cu drag. Nu te trezii. Mai ai destul timp sa dormi. zise in șoaptă , cum Raven nu a dormit mai deloc, e protector cu ea ca sa nu fie obosita mai târziu.

Brunetul fiind departe de Damian , deși nu avea încredere in el, știe ca ar fii fost un dezastru dacă se culca cu Raven din cauza nebuniei lui. Așa ca nu se gândește la el, deocamdată. Ma întorc curând. zise si pleacă la oaza de lângă ei ca sa se spele de dimineața.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon May 08, 2023 10:19 am

Raven parcă nu i-ar fi dat drumul, dar nici nu voia să facă ceva greşit fix în misiune. Deschide ochii şi se uită în a-i lui. Atunci du-te să te pregăteşti şi mă trezeşti când eşti gata. şi zâmbeşte scurt. Sper să plece până nu-l sărut. spune doar pentru ea. Totuşi, se abţinea încă bine, că nu voia să afle şi el asta.

Serena se pune la ieşirea din cort şi bea o sticlă de sânge. Bleah, deşi aseară a fost frig, tot s-a cam dus gustul sângelui. şi oftează. După aruncă un ochii la Kaneki care era în apă. Frumuşel s-a mai făcut la corp. Personalitatea mai trebuie şlefuită. N-o să-i beau sângele lui, că cine ştie cum se află şi să nu se creadă greşit.

În timpul ăsta se trezise şi Estelle. De Akame nu ştia, dar avea locaţia pe telefon aşa că merge să-şi facă un duş, apoi coboară la bucătărie. Încă nu apucase să treacă nici pe la Ragnar şi Hope deci nu ştia că au fost mutaţi. Mănânc ceva repede şi am plecat.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon May 08, 2023 12:21 pm

Mă gonești ? Uff. Fie. zise cu o față inocenta dar face cum zice ea si se ridica in fund ca să se întindă puțin. Astfel se ridica in picioare si da sa plece.

Kaneki in schimb pleacă înapoi la mal si se îmbracă. Merge sa își facă ceva de mâncare pentru el si Serena. Akame in schimb o aude pe Estelle. Mi-a zis Damian ieri seara ca urmează să aveți o lupta împreuna. Eu o să fac echipa cu Serena, ne vedem acolo. zise pe scurt, ca de Serena era vorba ieri seara, sa nu fie lăsată in urma de Damian e cu Estelle si Kaneki cu Raven.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Dede Mon May 08, 2023 2:41 pm

Nu te-aş goni dacă aş ştii că nu înnebuneşti. o scapă replica asta, dar îşi pune repede mâna la gură şi tace imediat după.

Estelle era la aragaz şi se întoarce la Akame. Vii şi tu? Păi şi de ce nu mergem împreună? o întreabă normal, că na, o considera apropiată ei de ceva vreme.

Între timp, vestea că Hope şi Ragnar sunt pe Pământ, ajunge şi la familia bruneţilor. Akame i-a adus? Şi nici măcar un minut nu a venit la mine.. face haz de necaz. Mă rog, hai să mergem şi noi la ei. Mă duc să pregătesc copiii. spune către Shirley în timp ce se uită în oglindă. Perioada asta de linişte o ajută să îşi închidă sentimentele în mod natural.
Dede
Dede
Admin

Posts : 14502
Join date : 2016-03-23
Age : 26
Location : Itachi's house

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Mon May 08, 2023 3:19 pm

Damian se uita la Raven si zâmbește șiret, chicoteste puțin dar o lasă in pace că ii da dreptate. Treci la somn pana nu ma răzgândesc si vin in pat. glumeste puțin si iese afara ca sa fumeze.

In partea aialaltă, Akame a pus pe pauza drama ei romantica cu Damian cât si cu Cecilia când a auzit ca e ceva serios. Se uita la Estelle. Credeam că vrei să te duci singura după el, sigur, plecam împreuna. I-am dus eu pe Ragnar si Hope pe pământ. De e de o lupta de zei, ma aștept ca in cel mai rău caz sa se distrugă planeta ăstora. Am luat eu poțiuni pentru toată lumea. Le împart cand suntem cu toții. zise Argintia ce își bea cafeaua si fuma la geam.

Ragnar între timp se trezise. Vede ca in masa de lângă el era o scrisoare semnată de Akame. Esti pe pământ. Hope in spitalul de lângă Hotel. Ai ședința la psiholog la ora 5. De nu te duci nici nu vrei sa știi ce îți fac. De se întâmpla ceva te rog sa ma suni. era conținutul scrisorii.

Deci suntem pe pământ….Mersi, Akame. Nu vreau să spun cuiva ce am pățit dar cum a rezervat ședința aia, o sa ma duc. zise brunetul scurt si între timp vine si micul dejun rezervat dinainte.
Danu
Danu
Admin

Posts : 14501
Join date : 2016-03-23
Age : 28
Location : Constanța

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Kanie Mansion Empty Re: Kanie Mansion

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 26 1, 2, 3 ... 13 ... 26  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum