Kanie Mansion
2 posters
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100
Re: Kanie Mansion
Voi încerca să o rezolv repede..Nici mie nu îmi place. şi oftează lung.După se pune să mănânce.
După masă femeile şi copii merg să îşi facă bagajele. Shirley ia pelerina, traista cu haine, mâncare şi bani şi îl pregăteşte şi pe Hans. Acum erau la porţile castelului. Afară era întuneric beznă. Marietta îi îmbrăţişează tare şi oftează. Dacă se întâmplă ceva, îmi trimiţi un porumbel sau mergi la Zaphina, da? zice protectoare către fiica ei. Da, mamă. O să mă gândesc eu la un plan.. apoi se uită la Izaya.
Dede- Admin
Ai grijă. şi o sărută pt ultima oară scurt pe buze, dar îl pupă şi pe Hans de obraz.
Până la urmă bruneta nu o mai lungeşte că simţea că i se rupe inima din piept să plece aşa. Îşi pune pelerina pe ea, gluga pe cap şi îl ia pe Hans în braţe, ascunzându-l înauntru. Până la căruţă era mai sigur să meargă aşa. Acolo lasă bagajele şi pe Hans şi dă bice calului, plecând. Tare mi-e frică să nu ne lungim cu războiul până în iarnă.. Altfel nu ştiu cum o să se descurce ei. zice Marietta încet şi se uită cum pleacă.
Dede- Admin
O să încerc să grăbesc lucrurile.. spune el mai trist în timp ce se uita la ei cum plecau.Hans se ghemuieşte înăuntru.
Shirley conduce toata noaptea si ajunge la vreo 60 si ceva de kilometrii departe de cetate. Vede o pestera si opreste acolo. Mai mult voia sa ascunda caruta. Calul se pune pe jos si Shirley intra in caruta. Desface bagajele si pune paturi acolo ca sa faca ca un pat.
Dede- Admin
Iar Hans e foarte tăcut. Doar îşi ia o jucărie şi se joacă cu ea pt a se simții mai ok. În cetate Izaya pregătea armata
Si trece timpul. La cetatea cealalta, Regina Serena statea frumos in cada cu apa calda si era hranita in gura de o servitoare cu bobite de struguri. Astepta sa se intoarca Jimin de la o expeditie.
Dede- Admin
Iar blondul doar ce a ajuns în cetate. Izaya ăla e al naibii de arțăgos...Mă mir că are un fiu. şi dă jos pelerina pt că era grea.După merge înspre Serena.
Serena termina baia si iese in prosop. Oricum e regina deci isi permite.
Dede- Admin
Page 96 of 100 • 1 ... 49 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100