Kanie Mansion
2 posters
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Dar brunetul intră și când să zică ceva, pisica îl ia cu umbra ei și îl aruncă pe geam. Dragoni pot zbura, right? Nesimțit . Dar tu încă îl mai iubești nu? o întreba normal. De parcă nu a făcut nimic. Idiot și ăsta. Nu poate să o lase să se liniștească?
Shirley tresare şi merge cu pisica în braţe la geam, repede, să vadă dacă e bine. Normal...Însă nu ştiu ce să mă fac cu el şi Zaphine...şi cu gelozia mea. zice încet.
Dede- Admin
Meow . Acum văd în amintirile tale de ce a plecat ea. Probabil nu o să mai vină o vreme. Încearcă ce crezi tu că e mai bine pentru toți. Nu știu, fă-i și tu un nou copil. Ceva... și ridică din umeri. Izaya a căzut pe niște fân, e bine. Traumatizat, dar e bine.
Mh...Sper să nu o mai văd mult timp. zice încruntându-se la Izaya apoi strânge pisica la piept.
Dede- Admin
Meow. Pare genul de femeie care îi pasă mai mult de copii decât de soțul ei.... Cam invers față de tine. comentează pisica calmă și toarce la stăpâna ei. Izaya se ridică în picioare când își revine . Acum îl înțeleg pe Allan de ce urăște pisicile!
Mă rog, văd eu.. apoi închide geamul fără să îi prea pese, închide uşa şi se pune iar în pat.
Dede- Admin
Iar Izaya reintră în castel. Uhm. Am auzit că Allan are probleme. Îl poți ajuta cu ceva? Chiar dacă e un urâcios, îmi cam pare rău pentru el... întreba pisica curioasă.
Da. Pot să mă duc la Zaphine, să îi iau fata, să i-o dau lui Allan şi să îi las să se căsătorească. zice sec şi ridică din umeri. Nu prea avea cum să se implice aici. Ele două au plecat înapoi la castelul lor.
Dede- Admin
Aia e deja cam gata la cât de căpoasă e rozalia. Auzi, să facă copil la înmormântarea mea.... și acum pisica face pe urâcioasa.Mă refer dacă ai cunoștințe de familii regale ce au fete. Nu știu, să faci o hartă cu regatele care au prințese. Măcar așa l-ai ajuta. Cam are nevoie de o perioadă să fie singur...
Hm, o să mă interesez.. îi zice plictisită şi se pune pe o parte, pisica lăsând-o pe pat cât o mângâia.
Dede- Admin
Page 4 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 52 ... 100