Kanie Mansion
2 posters
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100
Re: Kanie Mansion
Iar pisica ia cu umbrele puișorii. Să îi mângâie și pe ei. Că da, pisicile nu au niciodată vină :3 . Izaya revine sus și bate la ușă.
Ah, iar? AM ZIS SĂ PLEEECI! strigă către Izaya, că ştia că el e la uşă. E bine că e perseverent.
Dede- Admin
ȘI DACĂ NU VREAU? ÎȚI PUI PISICA SĂ MĂ ARUNCE IAR? strigă și el la fel de tare. Pisicii nici nu îi păsa.
NU AM PUS-O EU. se apără fata, luând puişorul negru în braţe. Se pune pe spate şi puiul pe sâni. Se întreba când le-o da ochii.
Dede- Admin
DAR O SĂ O PUI! strigă din nou. Puișorul negru se ghemuiește și stă acolo pe moale. Meow. Și cu cel alb ce faci? o întreba calmă.
Ăh, voiam să avem fiecare câte unul.. Dar dacă tu insişti.. zice liniştită şi ia şi celălalt pui, punându-l lângă primul. Sunt superbi.
Dede- Admin
Nu-i așa? și pisica se face și ea mică. Ca să nu fie o greutate pentru pieptul ei. Se pune lângă puișori și îi linge. În curând le vor da ochii. Simt asta. . Izaya intră iar, iar pisica îl aruncă pe geam. Mâță nenorocită...!
Bruneta oftează şi încearcă să nu bage de seamă cum îl aruncă pe geam. Totuşi, lasă-l.. Sunt curioasă ce are de spus în apărarea lui.
Dede- Admin
Dacă tu zici... și își dă ochii peste cap. Izaya nervos se întoarce iar. Tu pisică, mai mă arunci odată și chem preoții să te ducă pe lumea ailaltă. și o privește urât. Dar revine. Uite dragă. Știu că a fost urât din partea mea să fac așa ceva. Dar știe să mă seducă și mnah. Mai picam în plasa ei. Acum că a plecat. Poți să mă ierți? o întreba drăguț de data asta.
Shirley se strâmbă şi îşi mută privirea de la el. Dacă ştie să te seducă, du-te după ea la castelul celălalt. răspunde urâcios şi continuă să mângâie pisoii.
Dede- Admin
Page 5 of 100 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52 ... 100