Kanie Mansion
2 posters
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100
Re: Kanie Mansion
Ăhm. Tot cred că vă iubește.Eu cred doar că nu face față stresului și vrea să fie puțin singur....Când mama îl vede pe tata așa, se joacă cu el ca să îl facă să se simtă mai bine. Dar nu știu cum. Că nouă copiilor nu ne dă voie să ne uităm la cum se joacă ei. și da, Allan, deși e matur pt vârsta lui, tot un copil de 14 ani e.
Ei sunt diferiţi de noi. şi pe asta o zice cu scârbă. Ce naiba jocuri să facă cu Jimin când el nici nu se uită la ea? Şi cu asta pleacă din bucătărie, mergând în grădină să se plimbe.
Dede- Admin
Și da, când lui Allan îi se pune pata pe ceva, nu renunță până când nu vrea el. Așa că se ridică de la masă și merge înapoi sus, în camera blondului. Ce mai vrei? spune supărăcios. Iar Allan nu doar că nu zice nimic, ci imită tactica pisicii lui Shirley. Adică îl prinde cu o umbră de-a lui și îl aruncă pe geam. Că da, știe că geamul lor e înspre grădina unde e blonda. Și da, intenționat la făcut să aterizeze în zona unde e ea. Pramatie de copil! A uitat că e la mine acasă? zice supărăcios și se uită urât la el.
Serena tresare şi se uită la Jimin apoi la geamul de unde a căzut, văzându-l pe Allan. E nebun... şi se apleacă ca o soţioară bună ce e la el, vrând să îl ajute să se ridice.
Dede- Admin
Iar Allan se întoarce imediat. Că doar nu e frumos să te uiți la femeia aplecată a altcuiva. Deci da. Jimin ia mâna ei și se ridică în picioare. Mersi . îi spune mai mult politicos. Normal îi spunea și ,, dragă” , dar nu e chiar în toanele lui bune. Și începe să se șteargă de praf.
Fără dragă? ... Măcar mi-a vorbit. Miracol. îşi zice în gând apoi îl lasă în pace, să se cureţe, că nu voia să îl deranjeze. De bine ştia că e bine, că doar un vampir nu se răneşte de la o amărâtă de căzătură de la etajul 2.
Dede- Admin
Și după ce se termină de curățat, se plânge cu: Parcă încep să urăsc pramatia aia de copil. și da, acum Serena poate profita. Că Jimin, vrând,nevrând , a dat un motiv de conversație. După se pune pe banca din apropriere.
Normal că profită! Face şi ea pe obosită şi oftează, aşezându-se lângă el. Într-adevăr.. Are multe de învăţat. Dar o să se obişnuiască. şi îşi ţine palmele pe genunchi, privind peisajul. Îi mulţumea totuşi în gând băiatului.
Dede- Admin
Nu poate să fie și el drăguț ca copii noștrii? Se vede că e fiul lui Izaya. Are aceeași genă de needucat. și da, continuă să se plângă. Dar da, lăuda copilașii lor. Așa mai tras de păr.
Serena oricum era bucuroasă. Lasă.. Dacă vrea să ia fiica noastră, o să ia şi manierele la pachet cu ea. apoi chicoteşte. O să stea pe aici, deci avem timp să îl învăţăm noi. Nu?
Dede- Admin
Page 58 of 100 • 1 ... 30 ... 57, 58, 59 ... 79 ... 100