Rpg-Zone
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kanie Mansion

2 posters

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Go down

Kanie Mansion - Page 81 Empty Re: Kanie Mansion

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 1:10 am

Nea, chiar nu ar face. Mai ales că Allan știe foarte bine că Zaphine e prin zonă și să nu iasă mare scandal. Se întoarce cu fața la rozalie. Păăăăi. Viitoarea mea soție este vampir și ea nu poate să îmbătrânească. Așa că tatăl ei ma făcut vampir, ca și ea. Ma antrenat ani ăștia cum să controlez puterile astea gen.... Iar ca efect advers părul mi s-a făcut blond. Că regele e și el blond. Deși nu îi văd logica, dar mă rog. și ridică din umeri. Tu ți-ai găsit pe cineva?
Danu
Danu
Admin

https://rpg-zone.all-up.com

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 1:13 am

Aurora trage puţin cu ochiul şi la Bella. Se uitasela ea şi înainte, iar acum parcă era geloasă. E frumoasă...Se pare că nu o să fie cu mine sub nici o formă. Poate d-aia ne-am şi oprit la 15 ani jumate.. îşi zice în gând dar pe exterior încearcă să zâmbească. Nu încă.. Mama decide mai mult, e foarte pretenţioasă. Şi cum trecuse timp, vin şi cei doi pretendenţi, de 25 şi 29 de ani, dar merg la Zaphine mai întâi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 1:15 am

Dar ție personal, nu îți place pe cineva? Înafară de mine, desigur. și da, odată cu partea de vampir a și luat ca moștenire narcisismul lui Jimin. Că da.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 1:16 am

Rozalia era obişnuită oricum cu asta dinainte. Spre deosebire de tine, nu, nu îmi place nimeni altcineva. şi se dă un pas mai în spate, că au stat lipiţi destul şi bătea la ochi.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 1:20 am

Ah. Înțeleg... Nu știu dacă e de bine sau de rău... spune gânditor. Eto...Și i-ai cunoscut puțin pe cei cu care vrei să te căsătorești mama ta?
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 1:23 am

Curios esti.. comenteaza dandu-si ochii peste cap. Nu. Cica i-a chemat seara asta dar nu imi pasa. Unul e cu 11 ani mai mare ca mine.. apoi se plange mai lung.
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 1:25 am

Știu că nu putem să fim oficial împreună. Dar tot te iubesc și nu vreau ca tu să fi nefericită... și îi spune asta mai încet, să îl audă doar ea :3
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 1:29 am

Stiu..Si eu te iubesc in continuare. ii zice la fel de incet, zambind. Ar fi vrut sa ii spuna ca a fosf nefericita de cand au fost despartiti si faptul ca a gasit pe alta nu a fost deloc bun pentru ea. Dar nu putea zice, ca na, era banchetul in cinstea viitoarei nunti...
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Danu Fri Jul 15, 2016 1:33 am

Din păcate pentru ei, asta era cam singura soluție. Că Zaphine nu îl accepta niciodată pe Allan și risca Aurora să fie desmoștenită . Și da, nu voia să pățească ea așa ceva. Uhm. Eu merg să mai mă plimb puțin pe aici. Poți merge la masă să te cunoști cu Bella dacă dorești. îi spune zâmbind. Allan se gândea să îi vadă pe pretendenții ei în particular.
Danu
Danu
Admin

Back to top Go down

Post by Dede Fri Jul 15, 2016 11:22 am

Aurora are un moment de ezitare, că nu prea voia să o cunoască pe fată, dar până la urmă acceptă. Până la urmă, banchetul era pentru ei doi şi cam trebuia, vrând-nevrând, să se cunoască. Îşi ia la revedere de la Allan şi merge la masa fetei, încercând să fie drăguţă. Numele meu este Aurora, Aurora Targaryen. şi întinde frumos mâna. Dar Bella o privea ca pe un pericol şi ca pe o adversară aşa că răspunde mai înfumurat. Bella Lannister, soţia fratelui tău şi viitoarea regină a celui mai puternic regat. Aurora e puţin pokerface şi retrage mâna când vede că nu se poate aşa. Apropo, ştiu de aventurile tale cu Allan dinainte să mă cunoască pe mine, aşa că să nu speri să mai existe altele. Rozalia îşi dă ochii peste cap şi se aşează pe scaun lângă ea, chiar dacă nu i-a dat voie. De ai ştii tu ce făceam şi după ce te-a cunoscut.. îşi zice cu ciudă în gând, dar în realitate încearcă să rămână normală. Nu vă faceţi griji, nici nu o să mai fie astfel de evenimente. apoi îi zâmbeşte. Şi chiar dacă era o tensiune şi o ură între ele, încep să îşi pună întrebări una celeilalte să se cunoască, că na..
Dede
Dede
Admin

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 81 of 100 Previous  1 ... 42 ... 80, 81, 82 ... 90 ... 100  Next

Back to top

- Similar topics

Rpg-Zone :: Oraș :: Oraș :: Case