Kanie Mansion
2 posters
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Și ce o să mai facă cu Aurora...Că a promis mamei lui Bella că nu va lua altă soție.Nu că nu s-ar culca pe ascuns și cu altcineva. Așa că folosește Allan puterile de vampir pentru a vedea unde-s Zaphine cu bărbați ăia.Îi descoperă rapid.Se întâlnește scurt cu fiecare.Le pune vraja adevărului pe ei și vede că ei vor să se folosească de Aurora ori ca jucător sexuală( pedofili) ori de Regatul ei. Cât timp trăiesc eu, nu o să aveți parte de ea.Spre ghinionul vostru,sunt un vampir nemuritor. și le zice în scârbă. Acum pleca în căutarea lui Zaphine.
Zaphine îşi luase un pahar de vin şi bea singurică într-un colţ din sala cea mare şi aglomerată. Bărbaţii nu îl iau în serios pe pişpirică ăla şi încep să râdă şi să vorbească despre el la mişto. Ei erau siguri că o să ia fata.
Dede- Admin
Dar Allan nu rămâne dator. Se folosește iar de puterile de vampir.Ca aerul din jurul capului lor să nu mai existe.Ca un fel de cască invizibilă ce împiedică aerul să intre.Dar renunță la ea când fețele lor devin albastre. Ăsta e un avertisment. le spune urâcios și pleacă.O vede pe Zaphine. Acum aștepta să iasă de acolo într-un loc cu mai puțini oameni.
Ei, unde să iasă de capul ei? Ea stătea frumos acolo. Dacă voia ceva, să vină şi să-i zică să plece într-un loc mai retras, că ea nu se mişca de acolo fără rost. Între timp cele două fete, Bella şi Aurora, nu se plăceau deloc iar rozalia deja începea să se uite după Allan să o scape cumva de asta , să vină el să stea cu ea.
Dede- Admin
Ăăăăă. Poate va avea nevoie la baie și să dea de ea pe hol după ce termină.Dăăăăh. Dar hai că o facem cum zici tu.Se bazează pe faptul că nu îl va recunoaște.Așa că îi zice politicos : Bună seara regină Zaphine,aș vrea să vorbesc ceva în particular cu dumneavoastră dacă se poate.Îmi permiteți? îi zice după politețurile învățate de la Serena.Că da,a insistat .
Femeia se uită la el de sus până jos. Îi se părea cunoscut, dar părul o deruta. Lasă paharul cu vin jos pe o masă. Sigur. apoi merge cu el pe holul care era gol, că toată lumea era înauntrul sălii.
Dede- Admin
Și cum sunt singuri, Allan profită de ocazie. Nu e corect ca Aurora să se căsătorească cu unul dintre ăia. Sunt de rea credință, am pus vraja adevărului pe ei și am aflat de ce o vor. În plus, diferența de vârstă e prea mare. și da, trece direct la subiect.
Ei, i-auzi. Şi acum se cam prinde că ăla e Allan, pentru că doar lui îi păsa atâta de Aurora. O să se căsătorească cu cine are. Şi deocamdată doar ăştia doi sunt buni pentru ea. Mă tot gândesc la cel mai mare, că e mai bogat, dar am zis să nu fiu rea şi i-am adus să îi cunoască astă seară să aleagă. apoi ridică din umeri şi zâmbeşte fără probleme.
Dede- Admin
Să o pui să aleagă răul cel mai mic chiar nu e o alegere. Tu nu te gândești la fericirea ei? Ăla mai mare e cam pedofil. Iar ălalalt vrea doar regatul. și îi zice urâcios.
Nu o să faci nimic cât trăiesc eu. apoi îşi dă ochii peste cap. Sunt doi proşti uşor de manipulat. De ce crezi că i-am ales? Ne îmbogăţim şi mor subit. Nici nu trebuia să îi placă Aurora. apoi începe să râdă.
Dede- Admin
Page 82 of 100 • 1 ... 42 ... 81, 82, 83 ... 91 ... 100