Kanie Mansion
2 posters
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100
Re: Kanie Mansion
Eu deja sunt logodit cu cineva. Am devenit și vampir nemuritor și țin de promisiunea care mi-au cerut-o ei. Aceea de a nu a lua a doua soție. spune urâcios. Deja era supărat. Era înconjurat de aura albastră ( de la elementul lui, fulger) care din ea mai iese alte două aure . Una roșie ( foc) ce ia forma unui dragon roșu ( dar nu e dragon, doar ia forma gen) și una neagră ( întuneric) ce ia forma unui leu negru. Se uită la ea cu ură și zice. Am puterile celor mai puternici regi de pe continent. Vreau că Aurora să își aleagă ea singură cu cine vrea să se mărite, nu să alegi tu. Sunt împotriva căsătorilor aranjate. Și din păcate cât trăiesc eu, adică pentru eternitate, mă voi lupta cu toți dacă trebuie ca Aurora să își aleagă ea singură destinul. . Și da, se abține cu greu să nu o atace. Dar se abține.
Zaphine ridică o sprânceană şi se uită la aura aia din spatele lui apoi la el. O să rămână singură dacă nu mă laşi să îi aleg eu pe cineva. Tu poate că ai trecut peste şi ai reuşit să placi pe altcineva, dar ea nu poate. apoi îşi pune mâinile în şold. Deja se plictisea şi voia să meargă înapoi în sală.
Dede- Admin
Iar până la urmă se oprește pentru un timp și se calmează. După blondul revine la normal. Mai mult forțat, dar revine. Am înțeles că vrei să o ajuți. Dar măcar ai întrebat-o odată ce fel de băieți îi plac ei în general? o întreba mai serios.
Nu vorbeşte cu mine pe tema asta. apoi îşi dă ochii peste cap şi pleacă înapoi în sală. N-avea de ce să stea la vorbă cu el. Tu vezi-ţi de viitoarea ta soţie şi lasă treburile familiei mele să fie doar treburile familiei mele.
Dede- Admin
Din păcate pentru tine, și eu fac parte din familie. Cel puțin ca nume. și îi zice urâcios. Că nu și-a schimbat deloc numele de familie. Hmm. Oare unde sunt părinții mei? Vreau să îi văd. spune în timp ce mergea pe hol. Iar legat de bruneți. Erau în camera lor cu pisicile. Știau că a venit Allan. Dar Izaya se gândea că mai bine ar veni ceva mai târziu. Că gen să îl lase să stea cu Aurora și Hans.
Aurora vede că nu mai vine Allan şi găseşte o scuză să plece. Bellei nici nu îi pasă, ba chiar era mai bucuroasă că s-a dus. Acum trebuia să vadă unde este viitorul ei soţ.
Dede- Admin
Hans era cel mai chill. El era responsabil mai mult cu întreținerea stării de bine. Iar Allan până la urmă găsește unde sunt și intră pe ușă. Izaya nu îl recunoaște , momentan. Ăăăă. Dacă cauți baia ai greșit ușa. spune scurt. Nu îți mai recunoști fiul? Ce tată responsabil. și o zice pe un ton și o față urâcioasă.
Şi Shirley e confuză. Se uită la Izaya apoi la băiat şi se ridică la el. De ce ai părul blond? întreabă ridicând o sprânceană în timp ce stătea faţă în faţă cu el.
Dede- Admin
Ăăăă. Păi logodnica mea e vampir nemuritor.Ea nu îmbătrânește. Iar ca să pot duce o căsnicie normală cu ea,ma făcut regele Jimin vampir.Efectul secundar e că părul s-a făcut ca al lui îi explica scurt și la obiect.
Shirley se încruntă la el. Nici nu mai pari fiul nostru.. apoi se întoarce la Izaya. Poate căsnicia asta nici nu a fost bună.
Dede- Admin
Page 83 of 100 • 1 ... 43 ... 82, 83, 84 ... 91 ... 100