Kanie Mansion
2 posters
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Mda.... Acum seamănă cu ăia. spune la fel de încruntat. Serios? Adică eu nu vă văd de patru ani. Iar când vă revăd mă salutați cu ,, nu mai pari fiul nostru”? Halal părinți. spune urâcios și iese de acolo. Mda, frumoasă reuniune de familie.
Perfectă chiar. Nimeni (înafară de Hans probabil) nu suporta familia blonzilor. Dintre toate prinţesele, pe a lor a găsit-o şi el.. apoi oftează. Cam trebuia să meargă şi ei, aşa că îi face semn lui Izaya să se ridice. Aurora mersese la mama ei şi vorbeau. Fata se tot plângea de cât de insuportabilă şi posesivă e Bella.
Dede- Admin
Hans nu are nimic cu nimeni. Nici măcar cu Allan care îl face în toate felurile. Dar îi face jocul mai mult de dragul lui. Mda...Mă mir cum îi suportă. și se ridică în picioare. Se aranjează și o ia de mână pe brunetă. Și ei ieșeau din cameră . Allan însă era singur . A ieșit pe afară . Și cum pisica fantomă ține și la el și vede că e supărat, merge la el fără să observe bruneta. Bine ai revenit acasă pricăjitule. Cum te simți? și face pe drăgălașa pe lângă el. Meh. Deși te urăsc. Se pare că ești singura fință care nu mă urăște din cauza noului meu păr. și oftează. Și cum pisica încearcă să îl facă să se simtă mai bine, se pune pe umărul lui și toarce. Lui Allan nu îi plăcea. Dar o lasă în pace. Măcar atât.
Bella merge în căutarea băiatului şi prima oară se duce să îşi întrebe părinţii dacă l-au văzut, dar se pare că nu aşa că oftează. Îi suportă pentru că seamănă cu ei.. comentează Shirley apoi inspiră adânc când intră în sală. Salută nişte regi cunoscuţi şi intră în vorbă cu ei. Aurora se uită la masa la care trebuia Allan să fie cu soţia lui şi când nu vede pe nici unu, începe să se uite mai atent pe acolo. O vede pe Bella departe aşa că merge să se plimbe până dă de Hans. Hei, l-ai văzut pe Allan? A plecat de mult şi nu am mai dat de el..
Dede- Admin
Ăhm. A ieșit afară , e supărat. L-am văzut când serveam oaspeți cu vin. îi răspunde scurt. Mda.Cine se aseamănă, se adună. și oftează și el. Acuma încearcă să fie o gazdă bună. Având în vedere că părinții au treabă, gemenele sunt cam singure. Iar Hans ocazional le mai vizitează în camera lor ca să stea puțin cu ele. Că da, Hans e un frate protectiv.
Mersi. zice Aurora şi pleacă repede. Hans se pare că era fratele perfect aici. Fata iese afară şi îl vede pe băiat cu pisica, aşa că se apropie liniştită până ajunge lângă el.
Dede- Admin
Hans își vede de treabă. Allan se uită să vadă cine e și vede că e Aurora. Ah, tu erai. spune scurt și revine la starea de posomărât. Acum își aminte de ce a plecat. Nu îl înțelege aproape nimeni.
Voiai să fie altcineva? îl întreabă ridicând o sprânceană. Acum era chiar evidentă gelozia ei pe Bella..
Dede- Admin
Ăăăă. Nu. Doar că nu am stare de vorbit acuma. Nici măcar cu Bella, dacă te referi la ea. spune ușor urâcios. Meow. E supărat că părinții lui îl reneagă. Au spus că nu mai arată ca fiul lor.... îi zice pisica scurt lui Aurora. Că știa că acuma Allan nu e în stare. Tu și gura ta mare. și se uită la pisică urât.
Dacă au zis că nu mai arăţi ca fiul lor, nu înseamnă că te regeană. Să nu mai vrea să fii fiul lor înseamnă să te renege. îi zice calm şi se aşează pe o băncuţă.
Dede- Admin
Page 84 of 100 • 1 ... 43 ... 83, 84, 85 ... 92 ... 100