Kanie Mansion
2 posters
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100
Re: Kanie Mansion
Da. Să îți zică mama ta cu o față încruntată că nu mai arăți ca fata ei, e un sentiment foarte plăcut. spune urâcios și se pune și el pe bancă.
Păi...Părul blond ţi-a schimbat total aspectul. încearcă să îi spună frumos şi îşi lasă capul pe umărul lui.
Dede- Admin
Știu, știu, dar să nu o spună în scârbă. Jur, se uitau la mine de parcă eram cine știe ce băiat rău. și se plânge.
Ei...Nu te-au mai văzut de mult.. Sigur nu plănuiseră să se comporte aşa. şi îl ia de mână, încrucişându-şi degetele cu ale lui.
Dede- Admin
Pisica când vede că cei doi se înțeleg, pleacă de acolo fără să zică nimic. Allan își încrucișează și el degetele de ale ei. Poate ai dreptate. Oricum, tu mi-ai lipsit cel mai mult. o spune mai relaxat .
Mă bucur. îi zice zâmbind. Totuşi, ar fi vrut să o bage în discuţie puţin pe Bella, că era curioasă, na. Cum îţi e acolo, la ei?
Dede- Admin
Ăăă. Regina se ocupă foarte mult de administrare. În sensul că vrea totul să fie perfect. Toți oameni sunt puși la muncă și au garantat o masă și un loc unde să doarmă. Nu prea suportă trântorii . Regele se ocupă mai mult cu comunicarea cu celelalte regate , cu apărarea și armata. La început era să le sparg familia....Dar am reușit să ne împăcăm. Mi se par de treabă toți. îi explică normal.
Fata ascultă atentă şi parcă îi piere zâmbetul. Şi cu prinţesa? Ţi-e bine? Vă înţelegeţi? întreabă mai încet, privind în jos.
Dede- Admin
Da. Bella e foarte inocentă. În fiecare zi se plimbă prin regat pentru a ajuta muncitorii cu hrană , apă și încurajări. Îmi place de ea. și da, acum o laudă .
Aurora inspiră adânc şi încearcă să nu pară tristă. E bine atunci...Mă bucur pentru voi. şi după lasă un moment de tăcere dar revine O iubeşti, nu? Adică răspunsul era logic din punctul ei de vedere, că nu s-au mai întâlnit deloc 3 ani pentru că putea să o facă cu Bella, dar voia să o audă din gura lui.
Dede- Admin
Page 85 of 100 • 1 ... 44 ... 84, 85, 86 ... 92 ... 100